Tipy, jak zatočit s povislou kůží

Tagy:  povislá kůže, organismus, tělo, masáže, zábaly, cvičení, sport, liffting

Sponzorované odkazy:

Tipy, jak zatočit s povislou kůží

Věk bohužel nelze ošálit a dříve nebo později na sobě začnete pozorovat známky stárnutí. Nejprve se objeví drobné vrásky kolem očí, přibudou šedivějící vlasy a než se nadějete, začne vás trápit povislá kůže, která bohužel s postupem let ztrácí svoji přirozenou pružnost. V mládí jste o své tělo možná nemuseli příliš pečovat, doba se ale mění a pokud chcete i po 40 nějak vypadat, měli byste zvážit jisté alternativy, jak s povislou kůží bojovat. Možná se budete divit, že metody nejsou nijak drastické ani příliš náročné.

Ideální je začít včas

Boj s povislou kůží byste samozřejmě měli zahájit co nejdříve, neboť v začátcích jde vždy všechno mnohem snáz. Pakliže na sobě již pozorujete první známky volnější kůže, neberte tyto ,,příznaky" na lehkou váhu a proměňte své tělo opět v pevnou muskulaturu.

Proti povislé kůži bojujte pohodlně

Kdo by to byl řekl, že bojovat s povislou kůží může být neuvěřitelně pohodlné. Jednou z velmi účinných metod jsou totiž speciální masáže, které zpevňují tělo a pokožce navracejí její ztracenou pružnost. Vybrat si můžete z několika atraktivních variant, přičemž tou nejvhodnější je pravděpodobně lymfatická masáž, jež zároveň čistí mízu a tím prokrvuje tělo. Organismus bude čistší a metabolismus rychlejší.

Autor: Mike BairdAutor: Mike Baird

Další alternativou jsou také ozdravné zábaly, které vyživují pokožku do hloubky, čímž dokáží bojovat s odumřelými buňkami a také s volnými radikály, které se na pokožce mnohdy nepříjemně podepisují. Mořské řasy nebo bahno vašemu tělu prospějí a vy si navíc odpočinete od každodenního stresu a nervozity.

Přidejte pohyb

Masáže ani zábaly sami o sobě rozhodně nestačí a pakliže chcete docílit efektivních výsledků, nezbude vám, než do svého denního repertoáru přidat také nějaký ten pohyb. To ovšem neznamená, že se musíte potit v posilovně do úmoru těla. Ideálním sportovními aktivitami na posílení povadlé kůže je klasická svižná chůze, jogging, běh, ale také pilates, jóga nebo cardio cvičení ve fitness centru. Pokud si s volbou nejste jisti a nebo nevíte jak na to, nebojte se oslovit profesionálního osobního trenéra.

Rychlé a účinné řešení

Poslední variantou, která už trochu náročnější, a to jak na samotný zákrok, tak finančně, je odstranění povislé kůže a zpevnění těla chirurgickým zákrokem. ten sám o sobě není nikterak náročný, nicméně vyžaduje chvilkovou rekonvalescenci a jeho efekt taktéž není sám o sobě dlouhodobý. Pokud po body lifftngu nebudete sportovat či se aktivně hýbat, tělo a především kůže se opět navrátí do původního stavu.

Autor: www.localfitness.com.auAutor: www.localfitness.com.au

Článek Tipy, jak zatočit s povislou kůží byl publikován 25. října 2014 v 12.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...