Medicinální houby, jak pomáhají lidskému organismu

Medicinální houby, jak pomáhají lidskému organismu

Trpíte často nemocemi, nebo potřebujete preventivní léky, které by udržovaly vaše zdraví v dobré kondici? Zkuste hledat v čínské alternativní medicíně. Stále více se dostávají do popředí medicinální houby. Produkty z medicinálních hub dokáží zatočit s běžným nachlazením, nebo únavou. Jsou ale účinné i v boji proti rakovině a na posílení imunitního systému.

Co jsou medicinální houby

Medicinální houby jsou po staletí známé a používané v Asii. Ve světě se dostávají do povědomí teprve v posledních letech. Medicinální houby jsou schopné nastartovat v lidském organizmu jeho autoaktivační a regenerační procesy. Jejich terapeutické účinky využívali lidé po staletí. Existuje cca 10 druhů hub, které mají rozdílné účinky. Všechny jsou ale velmi silným zdrojem energie. Obsahují minerály, stopové prvky, nebo aminokyseliny

Nejznámější medicinální houby

Mezi nejznámější a nejvyužívanější patří především Reishi, Cordyceps a Hericium. K čemu jednotlivé houby užívat popisujeme níže.

Reishi
Medicinální houba pro podporu vitality a dlouhověkosti. Reishi je možné užívat na posílení imunitního systému, na alergii, na podporu fyzického a psychického stavu. Podporuje také srdce a krevní oběh.

Cordyceps
Velmi vzácná a cenná houba. Cordyceps sinensis posiluje lidský organismus. Kromě všeobecných posilujících vlastností, má zdokonalenou generaci energie na buněčné úrovni. Zlepšuje odolnost vůči stresu, reguluje štítnou žlázu, zlepšuje lidskou náladu

Hericium
Hericium je ceněna kvůli svému regulačnímu účinku na lidské tělo a psyché. Látky, které Hericium obsahuje, byly rozsáhle zkoumány a její nutriční vlastnosti byly vědecky potvrzeny.
Reguluje žaludeční a střevní problémy, pomáhá v prevenci nádorových poruch, posiluje imunitní systém.

Kde získat další informace

Detailní informace by Vám měl povědět zkušený specialista na čínskou medicínu. Více informací se také můžete dozvědět na webu předního výrobce www.mycomedica.cz

Článek Medicinální houby, jak pomáhají lidskému organismu byl publikován 26. září 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...