Kam v Praze na kvalitní a zdravá vajíčka?

Tagy:  vajíčka, omeleta, míchaná vejce, zdravá strava, snídaně, bistro, restaurace, cafe

Sponzorované odkazy:

Kam v Praze na kvalitní a zdravá vajíčka?

Mnoho lidí si oblíbilo chodit na společné snídaně, a to nejenom v týdnu, kdy můžete v dobré restauraci nebo bistru naplánovat stylovou obchodní snídani, při které dokonale prolomíte ledy. Skvělou volbou na společné snídaně je také víkend, kdy se nemusíte chystat s lívanci nebo omeletou a užijete si obsluhu a skvělé jídlo v nedalekém podniku. Milujete k snídani nadýchaná míchaná vejce, omeletu se sýrem a slaninou nebo zastřená vejce? Pak se podívejte, které podniky vám připraví ta nejlepší vajíčka, která budete chtíti jíst znovu a znovu.

Cafe Colore

Nacházíte se v centru města a nevíte, kam zajít na vynikající a přitom ne na drahou snídani? Pak se vydejte například do majestátního a tolik oblíbeného Cafe Colore. Zde si pochutnáte na vejcích připravených na mnoho způsobů a záleží čistě na vás, jakou úpravu si objednáte. K vajíčkům dostanete čerstvé domácí pečivo a to vše si užijete v příjemném prostředí.

Cafe Imperial

Tpužíte již delší dobu posedět v luxusní restauraci a dopřát si legendární brunch anebo byste rádi své obchodní partnery přivítali v opravdu dobré restauraci? Pak se kousek od Náměstí republiky vypravte do legendárního Cafe Imperial. Vyjma vynikajícího jídla pro celý den a luxusních dezertů si pochutnáte na té pravé omeletě nebo na vejcích ve skle. Chybět nebudou domácí croissanty a další pečivo, které se jen rozplývá na jazyku.

Autor: nathanmac87 FollowAutor: nathanmac87 Follow

Marthy's kitchen

Oblíbenou oplatní pro snídaně jsou také královské Vinohrady, kde mnoho pražáků bydlí anebo pracuje. Ideální volbou pro luxusní vaječnou snídani je podnik Marthy's kitchen. Zde si pochutnáte na výborných vaječných kreacích v příjemném prostředí typického bistra. A pokud dostanete následně ještě chuť na sladké, rozhodně ochutnejte místní domácí vafle, lívance nebo rovněž domácí dezerty na mnoho způsobů.

Buddha bar

O něco dražší, avšak zato nezapomenutelnou variantu pro skvělou a dokonce přepychvou snídani je podnik Buddha bar, nacházející se rovněž v centru. Buddha bar nabízí mnoho způsobí vynikající úpravy vajec, ale také majestátní nedělní brunch, kde si vedle vajec můžete dát k snídani nebo obědu sushi, roastbeef či jiné speciality. Je libo nadýchanou omeletu, volská oka nebo míchaná vajíčka s pravým máslem a sýrem? Pak hurá do Buddha baru.

Autor: jeffreywAutor: jeffreyw

Článek Kam v Praze na kvalitní a zdravá vajíčka? byl publikován 17. července 2017 v 12.00 v rubrice Zdravá výživa a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...