Zdraví na prvním místě – přehodnoťte svůj žebříček hodnot!

Tagy:  zdraví životní styl, kontroly, prohlídky, lékař, návštěva lékaře, všeobecný lékař pro dospělé, gynekologie, gynekolog, homeopatie, homeopatika, plastická chirurgie, plastika

Zdraví na prvním místě – přehodnoťte svůj žebříček hodnot!

Ať se právě nacházíme v době 21. století, kdy hlavní roli hraje elektronika a za vším stojí internet, či sledujeme historický film plný nemocí a násilí, stále platí jedno a to samé heslo – zdraví nade vše. Možná toto tvrzení někomu může připadat jako typické clisché, avšak kdybychom se každý nad touto problematikou hlouběji zamyslel, snadno dojdeme k jednomu a stejnému závěru a to jest, že zdraví je alfou a omegou lidského bytí. Všechna moudrost světa vám nepomůže, pokud budete ležet na smrtelné posteli, láska vašich bližních vás z rakoviny nedostane a miliony jsou na leckterou chorobu krátké, i když rčení ,,za peníze si zdraví nekoupíš“ není vždy pravidlem. Uvědomění si vlastní zranitelnosti a kruté pravdy, že nemoci a smrt mají prsty všude může být někdy děsivé a frustrující, avšak je třeba si uvědomit, že zdraví je nevyzpytatelné a patří k faktorům, jenž nikdy nebudou jistotou.

Základem, jak svou tělesnou stránku udržovat v kondici a v pořádku jsou pravidelné prohlídky, jenž vám poskytne všeobecný lékař pro dospělé. Jednou ročně byste vždy měli absolvovat odběry krve, následné rozbory, EKG a analýzu moči. S přibývajícím věkem se i tělesná stránka opotřebovává a podléhá ,,zkáze“, proto se mějte na pozoru a pod kontrolou. Pozor však, aby vaše návštěvy lékaře nepřerostly v hypochondrii.

Homeopatika jsou léčiva budoucnosti, autor: geraldine renaldHomeopatika jsou léčiva budoucnosti, autor: geraldine renald

Jakmile se setkáte s nemocí menších rozměrů jako je chřipka, angína, nejrůznější záněty a podobně, dovolte svému lékaři naordinovat potřebné léky, jenž vás v cukuletu dají do pořádku a vy tak budete moci opět normálně fungovat. Spousta pacientů se dle názorů odborníků doslova brání antibiotickým léčivům. Pravdou je, že časté užívání antibiotik zatěžuje organismus a může způsobit problémy s vnitřními orgány jako jsou například játra. Skvělou alternativou, jak rychle zatočit s bakteriemi a bacily je homeopatie ve formě drobných homeopatických pilulek. Jiné druhy těchto léků se rovněž doporučují při lehčích psychických obtížích, nefungují však v žádném případě jako antidepresiva.

Obzvláště ženy by neměly zanedbávat kontroly svých intimních partií, řeč je samozřejmě o pravidelných návštěvách gynekologa. Ženské ústrojí je složité a také velice náchylné na bakterie, gynekomastie, kvasinky a v horším případě na papylomaviry, jenž způsobují obávanou rakovinu děložního čípku. Pokud přeci jen s mykózou či pohlavní chorobou přijdete do styku, zbavte se obtíží pomocí antibiotik. Neléčený problém může snadno přerůst v zánět vyžadující neprodlenou operaci.

Přeci jen žijeme v době, kdy zevnějšek hraje u spousty z nás hlavní roli a my o sebe dbáme jak jen můžeme. Někomu příroda nadělila do vínku štíhlou postavu a krásné rysy, jiní takové štěstí neměli a právě pro ty je zde plastická chirurgie, která za pomocí prvotřídních lékařských kapacit dokáže hotové zázraky. Nejste spokojeni s vašim orlím nosem? Trápí vás malé poprsí? Máte komplexy z odstávajících uší? Pryč s tím! Navštivte odbornou pomoc a kde nenadělila matka příroda, tam pomůže lékař.

Nejste se sebou spokojeni? Navštivte plastickou chirurgii, autor: scarcetonNejste se sebou spokojeni? Navštivte plastickou chirurgii, autor: scarceton

Článek Zdraví na prvním místě – přehodnoťte svůj žebříček hodnot! byl publikován 18. června 2012 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...