Udržujte své zdraví ve formě

Tagy:  wellness, rakovina, artemisinin, serepeptáze, vitamíny

Udržujte své zdraví ve formě

Máte pocit, že po zimě potřebujete dobít baterky? Chcete, aby vaše tělo bylo zase plné energie, svěží a zdravé? Pravděpodobně budete potřebovat vhodné vitamíny a minerální látky. Chcete-li opravdu zázračnou bylinu, která se dokonce používá proti rakovině, čtěte dál.

Serepeptáza

Víte, co je to Serepeptáza? Jedná se o proteolytický enzym, který v Japonsku pravidelně předepisují praktičtí lékaři a v USA je dokonce dostupný bez lékařského předpisu.
Účinky tohoto enzymu jsou doslova zázračné. Pomáhá např. při léčbě vysokého krevního tlaku, srdečních a cévních onemocněních, migrény, bolestech hlavy, astmatu, cukrovce typu II a diabetické polyneuopatii, osteoporóze, zánětu kloubů, artitidě, zánětu různého druhu, onemocnění střev, cystické fibrózy prsou, skleróze, úrazů a sportovních úrazů. Mimo jiné působí proti úlevě bolesti a v neposlední řadě pomáhá oddalovat stárnutí.
Serretia serapeptáza se hodí jako skvělý dárek pro jakoukoliv věkovou skupinu. Zajisté jej využijete zejména ke zmírnění zánětů a bolesti jako takové. Můžete dát stranou veškeré salicyláty, ibuprofeny a jiné nesteroidní antirevmatika (které mají celou řadu vedlejších účinků) a užívat produkty s přírodní protizánětlivou látkou.

Náhrada antibiotik

Serapeptáza se používá jako vysoce účinná náhrada antibiotik. Léčí zánětlivé poruchy, zmírňuje bolest, zkracuje dobu hojení a navíc podporuje imunitní systém. Takový zázrak musíte mít doma i vy. Serretia se užívá nalačno, 1 tabletka.

Artemisinin

Víte, co to je Artemisinin? Jedná se o extrakt z listů pelyňku, které jsou v čínské medicíně používány po tisíce let. Doporučuje se užívat 1× až 2× denně před jídlem, ne však déle než jeden měsíc. Není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Elixír Artemisinin může působit proti parazitům a plísním a dokonce i nádorům.

Co říci závěrem? Pečujte o své zdraví, hýčkejte si ho a snažte se co nejvíce odpočívat. Žijeme jen jednou a je nutné o své zdraví maximálně pečovat. Např. takový příjemný wellness pobyt vám pomůže dostat po tak dlouhé zimě co nejdříve do formy. Záleží jen na vás, jaký vyberete.

Článek Udržujte své zdraví ve formě byl publikován 24. března 2019 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...