Bělící pásky mohou jednoduše vybělit vaše zuby

Tagy:  zuby, bělící pásky, bělení, venušiny kuličky

Bělící pásky mohou jednoduše vybělit vaše zuby

Jedná se o velice účinný produkt pro bělení zubů. Jednoduše se aplikuje a výsledky budete ohromeni. Pře použitím si zuby nečistěte. Pouze si je osušte jemnou látkou a můžete se do toho pustit. Nejprve nalepte dolní kratší proužek. Po odlepení průhledné folie nalepte gelovou stranu na zuby a urovnejte pomocí čistých prstů co nejvíce k hraně dásně, ale zároveň tak, aby se pásek dásní nedotýkal a mohl tak dobře působit na zuby. Zbytek proužku zahněte za zuby. Poté se pusťte do aplikace delšího pásku, tedy na horní zuby. Účinné bělící pásky nechte působit doporučenou dobu (vše najdete v přiloženém návodu) a poté je sundejte. Zbytky opatrně setřete. Aplikujte opět doporučený počet dní. K dispozici ke každému výrobku máte informační brožuru, takže se nemusíte obávat.

Jak vybrat ty správné?

Jedním z bodů, nad kterým byste měli zauvažovat při koupi bělící pásky, je citlivost Vašich zubů. Pokud s citlivostí problémy nemáte jistě si můžete zakoupit i ty nejsilnější produkty. Dalším bodem je zdraví Vašeho chrupu. Jestliže totiž nemáte stoprocentně zdravé zuby, bělení se obecně nedoporučuje. Jistě Vás bude také zajímat stupeň bělení, na to se můžete podívat v tabulce, ale upozorňujeme, že jsou to pouze informativní a relativní informace. Každý má totiž trošku odlišný chrup.

Vyzkoušejte třeba také nějakou z bělících past. V nabídce máme hned několik skvělých. Ta nejlepší je konkrétně: Crest 3D White Brilliance BOOST. Jedná se o produkt, který neobsahuje fluorid, takže musíte současně s ní používat i další produkt, který Vás bude chránit před zubním kazem. Pasty Vám ale nevybělí zuby, tak jako pásky, protože působí spíše jen na povrchu. Nějaký výsledek se dostaví, ale nikdy to nebude v tak velkém měřítku, jako u již zmiňovaných proužků. Zajímavým produktem jsou také příjemné venušiny kuličky, které lze zakoupit ve specializovaném e-shopu.

Odpovědi na některé otázky

Objevily se Vám na zubech při bělení bílé fleky? Nedělejte si starosti, je to běžný proces, který dokazuje, že bělení opravdu funguje. Fleky jsou tam z toho důvodu, že jste měli na zubech nejspíše velkou vrstvu zabarvení. Při opětovném bělení se mapy vytratí. Při bělení cítím brnění, nepříjemný pocit, či dokonce bolest, co s tím? Přechodně je zvýšená citlivost zubů běžnou záležitostí. Pokud je to snesitelné pokračujte v aplikacích normálně dál, pokud je nesnesitelná dejte tam třeba da dny pauzu. Po ukončení kůry citlivost zubů zmizí.

Článek Bělící pásky mohou jednoduše vybělit vaše zuby byl publikován 20. září 2019 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...