Dejte stopku pizze! Posvačte raději zdravé proteinové tyčinky od Herbalife

Dejte stopku pizze! Posvačte raději zdravé proteinové tyčinky od Herbalife

Denní jídla by ideálně měla být rozdělena na více menších porcí. Kromě tří hlavních jídel byste si v průběhu dne měli dát zhruba tři menší svačinky. Pod takovým pojmem si mnozí představí různé koláče nebo pizzu, kterou zapijí kolou. Co však takhle zkusit na svačinu něco mnohem zdravějšího? Třeba pražené sójové boby.

Otestujte proteinové tyčinky HerbalifeOtestujte proteinové tyčinky Herbalife

Dávat si na svačinu pravidelně takové kalorické bomby, které jsou uvedeny výše, není ze zdravotního hlediska rozhodně dobrý nápad. Jídlo, které si dáte na svačinu, by mělo být lehce stravitelné a zároveň tělu dodat energii na období do dalšího pokrmu dne.

Proteinové tyčinky nejen pro sportovce

To, že nejste profesionální sportovec, neznamená, že si na svačinu nemůžete dopřát některou z proteinových tyčinek. Například na proteinové tyčince Herbalife si můžete pochutnat hned ve třech chuťových provedeních. Jsou dostupné s čokoládou a arašídy, s vanilkou a mandlemi a s citronem. Kromě příjemné chuti vás pravděpodobně zaujme její vyvážené složení: 10 g proteinu, 15 g sacharidů, kyselina pantotenová a směs vitamínů B1, B2, B6 a E.

Tyčinka Formula 1 Express potěší chutí…

… a navíc i v této lahůdce najdete vysoký podíl proteinu – konkrétně 9 g v celém balení. Čeho je naopak málo, jsou kalorie; těch je zde pouhých 113. Jedná se o skvělou alternativu k ne zrovna zdravým chuťovkám, jako jsou chipsy nebo solené oříšky.

Pro rychlou svačinku na cestách se skvěle hodí výživná tyčinka Formula 1 Express.

Kdy si dát proteinovou tyčinku?Kdy si dát proteinovou tyčinku?

Vydatná gurmánská rajčatová polévka

Potřebujete-li svačinou zasytit více, můžete sáhnout po instantní svačinové polévce s bylinkami ze středomoří. I zde můžete počítat s vysokým obsahem proteinů, konkrétně je v polévce osmkrát více bílkovin než v běžné rajčatové polévce.

Kterýkoliv z uvedených svačinových produktů můžete zakoupit v distributorské síti prodejce těchto pokrmů.

Článek Dejte stopku pizze! Posvačte raději zdravé proteinové tyčinky od Herbalife byl publikován 2. prosince 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...