Na Slovensku zvládnete objednání k lékaři online

Na Slovensku zvládnete objednání k lékaři online

Umožňují to i některé české ordinace, ale spíš soukromé. Soukromá lékařská pracoviště mívají rezervační systém, kde se můžete registrovat ke konkrétnímu lékaři na danou hodinu. Ve většině českých ordinací však stále musíte zvednout telefon a objednat se telefonicky. Na Slovensku jsou na tom lépe.

Objednejte se k lékaři onlineObjednejte se k lékaři online

Objednání k lékaři online vyřešíte přes portál Topdoktor.cz. Na portálu nejsou zatím přítomní úplně všichni lékaři, ale už jich je přes 20 000 a další stále přibývají. Snaží se jít s dobou, protože dnešní doba je internetová. Právě zdravotnictví však ukazuje, že ne všechno lze vyřešit online. Můžete absolvovat kurzy první pomoci a osvojit si základy, ale když jde do tuhého, pomůže jedině lékař.

Najděte si svého lékaře třeba podle specializace

Může se stát, že na portálu je i váš lékař. Možná ale hledáte nějakého nového, chystáte se poprvé na návštěvu specialisty. V takovém případě je portál vynikajícím místem, kde začít. Do vyhledávání si můžete zadat třeba endokrinolog Bratislava a brzy se vám zobrazí seznam těch nejlepších odborníků v dané lokalitě. Vyhledávat se dá podle jména lékaře, specializace nebo lokality.

Vyberte si i podle recenzí

Na portálu Topdoktor.sk najdete rovněž recenze jednotlivých lékařů. Pochází pouze od ověřených uživatelů, kteří lékaře skutečně navštěvují, takže těmto recenzím můžete věřit. Na rozdíl od některých dalších, jež najdete na internetu – lidé mnohdy chtějí uškodit konkurenci, a tak ji pomluví.

Čas uspoříte vy i váš lékař

Portál Topdoktor.sk je na Slovensku podporovaný lékaři, veřejností i médii. Šetří čas a starosti jak pacientům, tak doktorům. Vy totiž přes něj vyřešíte nejen praktické objednání k lékaři online, ale také změnu nebo zrušení rezervovaného termínu. Už žádné volání přímo do ordinace. Všechno hezky rychle a pohodlně z domova, z práce nebo odkudkoliv jinud.

Doufejme, že podobně snadné objednávání k lékařům bude v budoucnu běžnou záležitostí a ne něčím, čemu bychom se měli divit a co bychom měli našim východním sousedům závidět.

Článek Na Slovensku zvládnete objednání k lékaři online byl publikován 18. března 2021 v 22.15 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...