Anna K. poděkovala koncertem v Lucerně

Tagy:  Anna K., rakovina, prevence, charita

Sponzorované odkazy:

Anna K. poděkovala koncertem v Lucerně

Na konci týdne se v pražské Lucerně odehrál dlouho očekávaný koncert s příznačným názvem „Žiju, zpívám a děkuju“. Ve vyprodaném sále zpěvačka Anna K. přesvědčila všechny přítomné, že je opět zpátky ve skvělé formě a náladě! Je to více než rok, kdy vyšel první novinový článek, kde Anna K. prozradila, že prochází léčbou rakoviny prsu. Během této doby se zpěvačka stihla vyléčit, ale navíc svou zkušenost zhodnotila v úderné kampani s názvem „Chceš žít jako já?“, kterou podporuje prevenci rakoviny prsu. Kampaň najdete na www.ChcesZitJakoJa.cz.

Anna K. koncertem v Lucerně poděkovala jednak těm, kteří se zasloužili o její vyléčení a také svým fanouškům, kteří zakoupením lístku přispěli na koupi nového bioptického přístroje sloužícího ke speciální diagnostice nádorů prsu. V rámci kampaně byla pro tento účel spuštěna sbírka s číslem účtu 7070707070/2700, která i nadále pokračuje. Vybraná částka bude předána Annou K. zakladatelce Mamma Centra, kde bude také přístroj umístěn, Prim. MUDr. M. Skovajsové, PhD. Z předání vám samozřejmě podáme zprávu.

Vzácným hostem koncertu byla zpěvačka Marta Kubišová, která, jak se Anna svěřila svým fanouškům, jí během léčby posílala velkou podporu v smskách, které má dodnes schované. Paní Kubišová společně s Annou K. zazpívala píseň „Ring-o-Ding. Jako další host se představil David Koller, který si s Annou K. zazpíval skladbu „Daniela“ z repertoáru své bývalé skupiny Lucie. Mezi vystupujícími hosty byl také kytarista a zpěvaččin životní partner Tomáš Vartecký.

Anna K. právě teď také pracuje na nových písničkách, které bychom si mohli z nové desky poslechnout snad už v první polovině příštího roku.

foto: PetrKlapper.com

Článek Anna K. poděkovala koncertem v Lucerně byl publikován 30. listopadu 2010 v 09.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Švejdarová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...