Na cesty si sbalte smoothie s ženšenem

Na cesty si sbalte smoothie s ženšenem

Řešíte, jakou svačinku si s sebou sbalit na celodenní výlet? Nebo prostě jen přemýšlíte, co si s sebou vzít do práce? Když si přichystáte jídlo předem, nebude vás to svádět ke kupování nezdravých potravin a hotovek. Zdravě se dá stravovat i mimo domov.

Skvělým nápadem na zdravou svačinku kdykoliv během dne je smoothie s ženšenem. Dodávané v kapsičce, ze které se dobře konzumuje. První v Česku vyrobené kapsičce pro dospělé!

Smoothie v kapsičce na cesty

Popularita kapsiček stoupá. Koupíte v nich přesnídávky, prodávají se v nich také různé proteinové jogurty, ale smoothie? Kombe smoothie s ženšenem je rozhodně prvním svého druhu na trhu. A exceluje v mnohých oblastech.

Vyrábí se v závodě specializovaném na dětskou výživu, takže splňuje ty nejpřísnější certifikace a legislativní podmínky. Neobsahuje žádné pesticidy, těžké kovy, suroviny jsou bez geneticky modifikovaných organismů. Nenajdete v něm umělá barviva ani aromata, cukry jsou pouze ty přirozeně se vyskytující, smoothie není nijak doslazováno. Jedná se o čistou porci ovoce s ženšenem!

Ženšen vás posílí

Základem kapsičky je mango doplněné banánem, ananasem, mandarinkou a pomerančem. Pak v ní najdete také extrakt ze šestiletého červeného ženšenu, prémiového nejúčinnějšího ženšenu na trhu. Ten má celé spektrum pozitivních účinků na lidský organismus. Dodává energii, zlepšuje fyzický výkon, zvyšuje vitalitu, prohlubuje spánek a zlepšuje krevní oběh. Podporuje sexuální funkce i obranyschopnost, kterou nyní potřebujeme všichni.

Ženšen samozřejmě můžete tělu doplnit různými způsoby, Kombe smoothie je však jedním z těch nejchutnějších. Jedna kapsička má přitom pouze 70 kcal, takže si takovou svačinku určitě můžete dovolit.

Kapsičku Kombe pořídíte přímo na Kombe.cz, nebo pak v e-shopu PureDistrict.cz. Nemusí se skladovat v lednici, tak si jich pořiďte klidně víc do zásoby.

Článek Na cesty si sbalte smoothie s ženšenem byl publikován 23. září 2022 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...