Makeup v zářivých barvách

Tagy:  barvy, oční stíny, rtěnka, konturka, linka, oči, rty

Sponzorované odkazy:

Makeup v zářivých barvách

Líčení chce trochu odvahy a především nápad. Koho již omrzel přirozený vzhled a rád by přivítal příjemnou změnu, není nic jednoduššího než uvítat barvy v kosmetické taštičce. I několika novými výrobky lze vykouzlit nový fantastický look.

Všechny barvy duhy

Ani u líčení prakticky neexistují barvy, kterým bychom se měli zásadně vyhýbat. Tabu nejsou žádné tóny růžové, fialové, ale ani modré a zelené. Kouřové odstíny svou oblibu neztrácejí a s barvami se perfektně kombinují. Barevná líčidla užijeme nejen při speciálních příležitostech, s výraznějším líčením lze vyrazit téměř kamkoli. Zvýrazňovat bychom však měli raději pouze jednu část obličeje, vybrat si můžeme, zda to budou oči, rty či tváře. Kombinací všeho bychom dosáhli vzhledu omalovánek, což rozhodně není žádané.

Vyberte si výraznější barvičkyVyberte si výraznější barvičky

Výrazné a uhrančivé oči

Snadným způsobem jak dostat do našeho líčení barvy je pořídit si veselé oční stíny, kterými snadno získáme výrazný a svůdný pohled. Oční stíny můžeme vybírat v sypké či tuhé podobě a to stíny pudrové či krémové. V letním období je potřeba nalíčení očí velice důsledně zafixovat, aby nedocházelo k rozmazávání a slévání během dne. Díky tvorbě potu bude líčení k narušení daleko náchylnější, než je tomu v chladnějších obdobích.

Na líčení očí můžeme bez váhání použít kombinaci klidně dvou či tří barev, eventuálně i více. Letí světlé i tmavé odstíny, důležitá je správná kombinace, aby k nám barvy správně sedly. Nebojte se zabrousit mezi barvy, které by vás dříve ani nenapadly použít k líčení. Může to být tyrkysová, zlatá či tmavě šedá. Stíny nanášíme na cele dolní víčko, případně i na horní až směrem k obočí, kde by barvy měly být méně výrazné.

Svůdné rty

Také rty můžeme zkrášlit výraznými barvami, zde však již platí jistá pravidla a zásady. Určitě bychom se měli držet výhradně růžových, červených a vínových odstínů, přičemž mohou mít lehký nádech do žluta, zlata, oranžova či fialova. Rtěnky, lesky, konturovací tužky, ty všechny dodají našim rtům lesk, barvu i třpyt.

Kouzelná růžová

Růžovou barvu jsme si oblíbily v oblékaní ale i líčení. Je něžná, ženská a lze ji snadno kombinovat s ostatními barvami. Fantastické výrazné odstíny růžové vypadají na rtech neodolatelně. Lesky i rtěnky rtům dodají ten správný šmrnc. Také oční stíny či linky v syté růžové si zasluhují naši pozornost. Na letních večírcích na nás díky nim nikdo nezapomene.

Oblíbenost růžové neupadáOblíbenost růžové neupadá

Článek Makeup v zářivých barvách byl publikován 7. července 2010 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...