Nahé líčení – to je teď v kurzu!

Tagy:  nahé líčení, nude, make-up, pudr, tvářenka, tužka na oči, oční stíny, řasenka

Sponzorované odkazy:

Nahé líčení – to je teď v kurzu!

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása a toto platí i u make-upu. Alespoň letošní sezónu tomu tak je. Spoustě žen se spolu s tímto trendem velice uleví, neboť mohou zahodit černé linky, barevné palety očních stínů a vyzývavé rtěnky. Dalším plusem nahého líčení je fakt, že vám zabere minimum času a přesto budete vypadat naprosto božsky. Nude líčení je trendem po celém světě, což dokazuje nejedna módní přehlídka a titulka proslulého časopisu. Vsaďte tedy na přírodu a nechte vyniknout svou přirozenou krásu. Budete se cítit příjemně, uvolněně a vaše okolí to jistě ocení.

Nude líčení je hitem, ale nespleťte se nahý make-up se zanedbaností. Mezi těmito dvěma pojmy je hodně markantní rozdíl. Na co rozhodně nikdy nezapomeňte je klasické ošetření pleti nehledě na to, jak se následně hodláte nalíčit. Použijte určitě denní krém a pak na řadu přichází make-up. Ten zvolte vždy v odstínu vaší pleti, není nic horšího než nepřirozená maska, která působí akorát k smíchu. Podklad dokonale rozetřete do ztracena, případně korektor zamaskujte kruhy pod očima, pupínky a červené žilky. Pleť zafixujte sypkým pudrem v barvě make-upu a opět dbejte, ať vám takzvaně neujede ruka. Tvářenku můžete s klidem vynechat, nebo v letních měsících použít jemný bronzer, se kterým decentně poprašte líčka, střed brady a nosu.

nahé líčení je krásné a pohodlné, autor: pippy heavynahé líčení je krásné a pohodlné, autor: pippy heavy

Podklad máte hotový a nyní se můžete vrhnout na oči, se kterými taktéž s mírou. Pohyblivá víčka potřete make-upem a lehce poprašte pudrem, aby se vám později neleskla. Dále naneste rozjasňovač a následně oční stín v nude odstínu. Vnější koutky očí poprašte tmavší barvou nahého odstínu, aby lehce vynikly oči. Pozor, nespleťte si ale lehké zvýraznění očí a party lookem. Tužku na oči použít můžete a nemusíte. V případě, že se s ní cítíte lépe a sebejistěji, zvolte raději taktéž přirozenější hnědý odstín, nikoli černou, ta je na denní nošení příliš výrazná. Řasy následně přetřete jednou či dvěma vrstvami řasenky.

Co se rtů týče, odložte stranou růžové lesky a červené rtěnky. Rty opět přetřete make-upem, abyste docílili popření přirozeného odstínu rtů, který je u některých žen mnohdy velice tmavý. Pro dokonalé nahé líčení si opatřete rtěnku ve světlém přírodním odstínu, tou rty několikrát přetřete a máte hotovo. Lesk na rty pro tentokrát také vynechte.

nahé líčení je letošním hitem, autor: ksenia korneychuknahé líčení je letošním hitem, autor: ksenia korneychuk

Článek Nahé líčení – to je teď v kurzu! byl publikován 12. srpna 2012 v 07.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...