Nehty: oblékněte je do trendy barev

Tagy:  lak, olejíček, regenerace, červená, růžová, pilník, lakování, barvy

Sponzorované odkazy:

Nehty: oblékněte je do trendy barev

Léto přímo vyzývá k tomu, abychom se zahalili do výrazných veselých barev. Tento trend velí nejen co se oblékání týče, ale myslí i na naše tělo samotné. Barvičky se tak pomalu ale jistě dostávají i do líčení a lakování nehtů. Právě barevné laky na nehty jsou trendy a dovolují nám měnit image jak často jen chceme. Stačí jedna vrstva a změna je na světě.

Kočičí drápky

Nehty zdobí naše ruce a dělají je krásnějšími. Zdravým a pěstěným nehtům jako poslední tečku dopřejeme nátěr lesklým barevným lakem. In jsou všechny odstíny růžové, které se na naše drápky skvěle hodí. Světle růžová je velmi romantická, nádherná je také v kombinaci s perletí. S pastelovými odstíny nelze udělat chybu, vždy se nám zalíbí. Tmavší růžová působí svůdněji a divočeji. Všechny odstíny růžové se snadno kombinují a vypadají na nehtech pěkně.

Lakujte správně

Lakování nehtů jistě není žádná věda, je však dobré celou záležitost zbytečně neuspěchat. Před každou procedurou bychom měli nehty důkladně odlakovat a případně jim dopřát i regeneraci, v podobě různých olejíčků. Poté se již můžeme starat o tvar nehtů, zabrousit je pilníkem a připravit k lakování. Pod barevné laky na nehty se vyplatí aplikovat lak podkladový, který vyživuje, zpevňuje a chrání nehty před nežádoucím obarvením. Spodní vrstvu necháme dobře uschnout a naneseme první nátěr barevného laku. Postupujeme od středu nehtu ladnými tahy k jeho krajům. Obvykle nehty vypadají lépe po nanesení druhé vrstvy laku, kterou by mělo od té první dělit alespoň několik minut.

Pro výrazný lesk lze nehty ošetřit ještě poslední vrstvou ochranného průhledného laku, díky kterému naše nehty vydrží déle krásně barevné a navíc oslní třpytem.

Lakujte vášnivě

Nerady experimentujete a proto se s chutí vrháte do ověřeného? V tom případě jsou červené a vínové odstíny právě pro vás. Laky těchto barev byly oblíbené snad vždy a zapůsobí také na muže. Krvavě rudé či eroticky vínové nehty jsou výraznou ozdobou na kterou strhneme pozornost. O to víc bychom měli dbát na to, aby nehty vypadaly perfektně a lak nebyl oprýskaný. Výrazné červené laky obvykle neobsahují třpytky ani žádné ozdoby, jelikož jsou výrazné samy o sobě. Zkrášlit je můžeme leda již zmiňovanou vrstvou leklého ochranného laku.

Článek Nehty: oblékněte je do trendy barev byl publikován 11. července 2010 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...