5 tipů pro krásné nehty

Tagy:  upravené nehty, manikúra, péče o nehty, odborník, gel, lak

Sponzorované odkazy:

5 tipů pro krásné nehty

Upravené, pěstěné, hladké a zkrátka na první pohled dokonalé nehty, jsou vizitkou každé ženy, která o sebe alespoň trochu pečuje. Luxusní kabelka, značková obuv, precizní účes a zářivý make-up bude okamžitě zapomenut, pokud se předvedete s neupravenými nehty, které ještě před chvíli plely záhon či strouhaly mrkev. Ovšem jak tomu s krásnou bývá, ne každému byly od přírody naděleny krásné nehty, které nepotřebují žádná zákrok či péči. Nechte se inspirovat pěti jednoduchými tipy, jak docílit nehtů a rukou, po kterých toužíte a za které se již nikdy více nemusíte stydět.

Hloubková hydratace

I ty nejdelší nehty budou upadat v záplavě suchých ložisek a nevzhledně vypadajících záděrek. Bohužel, především v období zimy a mrazu, jsou nehty a ruce neustále vystavovány nepříznivým vlivům počasí, které na kůží nepůsobí zrovna nejlépe. Pořiďte si proti vysušování hloubkově hydratační krém určený přímo na pokožku rukou a nehty. Krém by měl obsahovat bambucké máslo, oleje, aloe vera, meduňku či růžové květy. Pravidelným používáním docílíte hebkých dlaní a krásných nehtů.

Upravené nehty jsou základ, autor: Lele BreveglieriUpravené nehty jsou základ, autor: Lele Breveglieri

Podkladová báze

Spoustu žen trápí třepení a lámavost nehtů, které spolu v kombinaci ničí veškeré pokusy a přírodně vypadající francouzskou manikúru. Proti lámání nehtů skvěle fungují kvalitní podkladové báze v podobě bezbarvého laku, které pořídíte jak v drogeriích, lékárnách, tak v parfumeriích. Vsaďte raději na preparáty z přírodních látek, které nehtové lůžko vyživují do hloubky a velmi intenzivně.

Jemná kůžička

Základem upravených nehtů je také hladká a jemná pokožka v jejich okolí. Pakliže jsou na vaši extra hrubou a loupající se kůži hydratační krémy krátké, vyzkoušejte speciální oleje z přírodních výtažků, které dovedou doslova zázraky a to během pár minut.

Návštěva odborníka

Stejně tak, jako v určitém věku pleti prospívají pravidelné návštěvy kosmetičky, nehtům rozhodně jednou měsíčně neuškodí péče od odbornice, která vám ošetří nehtová lůžka a nehty ozdobí dle vašeho přání. Pakliže máte vlastní nehty krátké a nekvalitní, vsaďte na osvědčenou metodu gelových typů či akrygel, které vám touhu po krásných, dlouhých drápcích snadno splní.

Pravidelné zábaly

Jak nehtům, tak okolní kůži rozhodně prospějí pravidelné zábaly, které se jednoduše vytvoříte i v pohodlí domova. Vyzkoušejte například kombinaci mléka, hydratačního krému a růžového oleje. Do této jemné směsi ponořte ruce na 15 minut a čekejte zázraky, které se dostaví neprodleně.

Navštivte manikérku, jež se o vše postará, autor: DIYNailArtDesignsNavštivte manikérku, jež se o vše postará, autor: DIYNailArtDesigns

Článek 5 tipů pro krásné nehty byl publikován 19. dubna 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...