Nálepky na nehty – buďte originální a jedinečná

Tagy:  Nálepky na nehty, kytičky, třpytky, kamínky, ovoce, nálepky, lak, ozdoba

Sponzorované odkazy:

Nálepky na nehty – buďte originální a jedinečná

Upravené a pěstěné nehty jsou jednou z maličkostí, která však charakterizuje celkový vzhled dotyčné osoby. Krásně nalíčená žena v moderních a velice exkluzivních modelech Prada či Dior by samozřejmě působila jaksi lacině s okousanými nehty či s oloupaným, nevzhledně vypadajícím lakem na nehty. Záleží pouze na vás, jakou cestou se vydáte. Pokud máte zdravé přírodní nehty, experimentujte s barvičkami a pořiďte si také nálepky, jenž vám nezaberou mnoho času a během pár minut vykouzlí na vašich rukou hotové zázraky. Nálepky na nehty jsou vhodné samozřejmě i na gelové, akrylové či porcelánové nehty.

Mít stále upravené nehty, však není vůbec jednoduché. Dennodenně si ruce myjete a díky domácím pracím, dostávají nehty pořádně zabrat. Není tedy divu, že lak, se kterým jste si dali tolik záležet, je druhý den poškozený a nevzhledný. Nálepky mají tu výhodu, že se mohou pyšnit dlouhou životností, proto nehty zůstanou krásné několik dní a vy tak ušetříte čas za každodenní manikúru. Na trhu dnes existuje široká škála motivů a barev, ze kterých si vybere naprosto každý. Vytvořte si díky unikátním vzorům originální módní doplněk do zaměstnání či na večírek.

Kytičky

Nejrůznější květinové a rostlinné motivy snad nikdy nevyjdou z módy ať už mluvíme o interiéru, o oblečení či o nehtech. Klasickou francouzskou manikůru gelových nehtů a nebo vašich přírodních můžete snadno dozdobit drobnou třpytivou kytičkou či výrazným, barevným květem, jenž dodá vašim rukou šmrnc a styl. Jedno balení roztomilých a stylových kytiček pořídíte již od 15 korun, vybavte se proto všemi možnými variacemi, které vás jen tak neomrzí.

Kytičkové nálepky jsou nesmrtelným hitem, autor: missy youKytičkové nálepky jsou nesmrtelným hitem, autor: missy you

Ovoce

Trendem letošního jara a léta se staly originální nálepky ve tvaru ovoce. Ano, čtete dobře, na své upravené a pěstěné nehty si s klidem můžete nalepit meloun, jablko, pomeranč, jahodu, ale také exotické mango či kiwi. Ozdoby se prodávají ve formě tyčinky, kterou si sami dle libosti nakrájíte, poté je pomocí speciálního lepidla na nehty připevníte tam, kam si přejete. Celý nehet poté přelakujte bezbarvým lakem, pro větší efekt použijte třpytivý lak s perletí.

[* nalepky2.jpg .(Ovocné vzory jsou trendem letošní sezóny, autor: mixas) *

Celé nehty

Chcete-li ušetřit spoustu času, který by vám při vysedávání na manikůře scházel, pořiďte si inovativní nálepky na celé nehty, jejichž aplikace je neskutečně jednoduchá a opravdu rychlá. Z obalu pouze odstraníte nálepku, kterou nalepíte na nijak upravovaný nehet, nálepku zarovnáte dle tvaru nehtu a poté pouze přelakujete bezbarvým lakem.

]Nálepky na celé nehty vám ušetří spoustu času, autor: nehtyprofiNálepky na celé nehty vám ušetří spoustu času, autor: nehtyprofi

Článek Nálepky na nehty – buďte originální a jedinečná byl publikován 3. května 2012 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...