Wellness pro tělo i duši

Tagy:  wellness, masáže, lázně, spa, aromaterapie, odpočinek, relax, cvičení

Sponzorované odkazy:

Wellness pro tělo i duši

Nechat se rozmazlovat se čas od času nechá rád každý. Ať už se vyprávíme do lázní či nejbližšího salónu, bude pro nás neskutečně přínosným zážitkem vyčistit si mysl a soustředit se pouze na příjemné procedury. Tělo i duše takové okamžiky neskutečně ocení.

Kam za wellness

Na masáž, zábal či léčivou lázeň si můžeme zajít do každého většího salónu či wellness centra. Výhodou je, že jej možná máme přímo za domem a rozmazlování nás nebude stát ani příliš peněz. Máme-li však čas, zajisté se vyplatí vyjet s partnerem či přítelkyní na víkendový wellness pobyt za město či dokonce do ciziny. Z víkendu se nakonec možná stane celý týden a rozhodně se nám nebude chtít domů.

Fantastické masáže

Masáž pomůže od bolestí, uvolní svaly a napětí, přinese nám klid a pohodu. Správně provedená masáž působí na naše smysly i svaly jako balzám. Jste milovníci čokolády? Pak možná právě pro vás je jako stvořená čokoládová masáž, která pozitivně působí na všechny naše smysly. Dopřát si můžeme od jemných po velmi intenzivní masáže konkrétních partií či celého těla. Oblíbené jsou také příjemné masáže lávovými kameny či sáčky plněnými bylinkami. V příjemném prostředí navíc nebude těžké oprostit se od problému a starostí všedních dní. Nádherné okamžiky si tak vychutnáme naplno.

Úžasné thajské masáže, autor: thomaswanhoffÚžasné thajské masáže, autor: thomaswanhoff

Báječná aromaterapie

K masážím patří také nejrůznější vonné oleje a vůně květin. S aromaterapií nám odborníci dokáží navodit skvělou náladu a pomoci nejen od úzkosti a migrén ale i nejrůznějších dýchacích potíží, nespavosti a podobně.

Zábaly

Léčivé a uvolňující jsou rovněž příznivě působící zábaly na tělo. Luxusní hotely, lázně a jiná wellness zařízení je jistě budou mít zahrnuty ve své nabídce. Zábaly jsou velmi často bylinné ale také bahenní či čokoládové. Chodit na blahodárné zábaly pravidelně rozhodně není na škodu. Jejich skvělé účinky se rychle projeví a my se vždy budeme mít na co těšit. Každá návštěva pro nás bude velkou odměnou.

Blahodárné terapie

Nejen tělo ale i duše si zaslouží péči. K tomu nám perfektně pomohou nejrůznější terapie, kterých je tak jednoduché se zúčastnit. Terapie hudbou, barevnými světly či nejrůznější cvičení nás **zbaví deprese* a vrátí chuť do života. Wellness je tu pro nás a nechat jiné, aby se starali jen a jen o nás, přináší neskutečné potěšení.

Článek Wellness pro tělo i duši byl publikován 4. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...