Wellness dovolená v Plzni

Wellness dovolená v Plzni

Každý si zaslouží jednou za čas odpočinek a relax. Odpočívat se dá různě, někdo načerpává energii u sportu, jiný zase při masážích a wellness. Masáže a jiné podobné procedury jsou nejen tělu, ale i mysli prospěšné a blahodárné. Nechte se chvíli hýčkat, utečte pře shonem světa a jen nabírejte sílu a energii. Město Plzeň je k tomu přímo stvořené.

Proč do Plzně?

Málokteré město má tak výbornou polohu jako Plzeň. Město leží v Plzeňské kotlině, na soutoku 4 řek Mže, Radbuzy, Úhlavy a Úslavy. Je tak obklopeno kopci, které jsou pokryté hustými lesy. Velké hluboké lesy na severu Plzeňska a krásná romantická příroda a ráz krajiny v jižním Plzeňsku udělaly z Plzně často vyhledávaným místem pro odpočinkové víkendy nebo celé dovolené.

Nejen samotné město, ale i jeho okolí je plné příležitostí k strávení volného času. Velkolepé barokní památky, kterými je posetý celý Plzeňský kraj, nazýván perlou baroka, dává velké možnosti na výlety, ale také aktivní odpočinek, díky turistickým trasám, které křižují celý kraj. Je to právě krásné okolí plné přírody, co vede turisty do plzeňského kraje za získáním nové energie a síly.

Naučte se odpočívat

Umět odpočívat neumí každý. Dnešní doba tomu tak nechce, den je příliš krátký a tak je potřeba stále se za něčím honit. Ale tak by to být nemělo, je potřeba si někdy udělat čas jenom sám pro sebe nebo svou rodinu. Velké množství lidí si to již uvědomilo, a proto se staly wellness hotely a víkendy tak populárními. Protože nechat o sebe pečovat je nutnost.

Dopřejte vašemu tělu chvíle oddechu a vychutnejte si nabídku wellness hotelů a center, které nabízejí netradiční zážitky pro vás i vaše blízké. Příjemné prostředí, relaxace a uklidňující atmosféra vám pomohou načerpat elán a novou chuť do života. Každý potřebuje nabrat nové síly a energii, pročistit si hlavu při sportu, masáži nebo dlouhé voňavé koupeli.

Na co se těšit?

Většina wellness hotelů nabízí klasické služby, které jsou svými účinky osvědčené. Jedná se především o masáže různých druhů. Klasické masáže se zaměřují na konkrétní oblasti těla. Velmi oblíbenými se staly thajské masáže, které probíhají velmi pomalu a soustředí se na každý sval. Tělo je celé zregenerované a dochází k blahodárnému účinku. Při masážích jsou využívané pomůcky jako vonné oleje, lávové kameny nebo bahno či čokoláda.

Léčivé pivo

Plzeň nabízí velké množství hotelů a wellness center, kde je možné odpočívat a relaxovat. Vybírat je možné z velkých komplexů, které nabízejí velké různých procedur, od masáží přes koupele a rehabilitace. Ale co jistě stojí za zmínku, jsou pivní lázně.

Pilsen Beer Spa jsou prvními pivními lázněmi v plzeňské metropoli. Byly vybudované společně s hotelem, restaurací, bowlingem a minipivovarem Purkmistr. Komplex Pivovarského dvora tak nabízí vše co k správnému wellness pobytu patří. V pivních lázních si tak můžete užít procedury jako:

  • Pivní koupele
  • Pivní masáže
  • Parní lázeň
  • Wellness, whirpool

Pivní lázně ukazují netušené využití a hlavně účinky toho lahodného moku, nejen na vnitřní organismus, ale i blahodárné účinky na pokožku a pleť. Již staří Egypťané znali pozitivní účinky pivních kvasnic, stejně jako naše prababičky, které je využívaly na omlazení pleti a dekoltu.

Článek Wellness dovolená v Plzni byl publikován 21. dubna 2015 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...