Kokosový olej, balzám pro naši pokožku

Tagy:  kokos, oleje, tuky, pleť, péče o pokožku, výživa, masáž, vlasy, regenerace

Sponzorované odkazy:

Kokosový olej, balzám pro naši pokožku

Přírodní rostlinné oleje jsou obvykle cennou zásobárnou vitamínů a minerálů a mají obecně velmi prospěšný vliv na naši pokožku. Kokosový olej je mezi oleji králem a v péči o pleť je vskutku mistrem. Objevte jeho sílu a účinky a dopřejte si péči, kterou si zasloužíte.

Hledejte pouze kvalitní produkty

Nespokojte se s ničím jiným, než 100% čistým panenským kokosovým olejem, za studena lisovaným z ořechů. Takový produkt je vysoce účinný a zachovává si nejvyšší možné množství blahodárně působících látek. Kokosový olej má v tuhé formě bělavě mléčnou barvu a lehkou příjemnou vůni. Kolem teploty 25 stupů kapalní.

Zázrak z přírody

Kokosový olej obsahuje neuvěřitelné množství pro zdraví prospěšných mastných kyselin, do pokožky se velmi rychle vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. Dostává se až do spodních vrstev kůže a dokáže tak skutečné zázraky. Uplatní se při léčbě pokožky i jako prevence. Po koupeli lze velmi snadno vetřít do vlhké pokožky, k masážím jej naopak aplikujeme na pokožku suchou. Kromě péče o celé tělo se uplatní také jako maska či zábal na vlasy, a balzám na rty. Díky velkému obsahu antioxidantů zatočí i s plísněmi a kvasinkami. Pro své jedinečné vlastnosti, skvělou stravitelnost a obsah zdraví prospěšných látek jej lze užívat také vnitřně. Využít jej můžeme v kuchyni a nahradit jím bez problému lze běžně užívané oleje.

Na trhu je široký výběr výrobků s kokosovým olejem, autor: Crystalwood NaturalsNa trhu je široký výběr výrobků s kokosovým olejem, autor: Crystalwood Naturals

Kokosový olej pro pleť

Kokosový olej se postará o hlubokou hydrataci naší pleti a také o obnovu buněk. Díky tomu že proniká hluboko pod povrch pokožky, může obnovovat její strukturu a viditelně pomoci i již poškozené kůži. Ideální je pro suchou a citlivou pleť. Zázraky dokáže i na kůži spálené. Aplikovat jej můžeme jako pleťový krém, tělové mléko, mléko po opalování i jako prostředek po holení. Kokosový olej zklidňuje a zjemňuje pleť, hydratuje, vyživuje, zlepšuje strukturu a hojí. Používat lze kokosový olej i na nejcitlivější pleť. Kokosový olej regeneruje a dokonce vyhlazuje vrásky a zabraňuje předčasnému stárnutí pleti.

Masáž s kokosovým olejem

Nejen ke každodenní péči o pleť, ale také k příležitostným masážím je kokosový olej jako stvořený. Jeho jemná vůně navodí pocit příjemné relaxace a jedinečné složení bohatě vyživí pokožku celého těla. Olej pleť zvláční a zanechá ji vláčnou a pružnou, svalům zase pomůže od napjetí. Lze jej použít samotně, či jej smíchat s některým éterickým olejem. Výjimečný pocit uvolnění se tak znásobí.

Článek Kokosový olej, balzám pro naši pokožku byl publikován 5. září 2010 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...