Krabičková dieta – vyzkoušejte absolutní novinku ve světě diet

Tagy:  dieta, Pozitiva, Negativa, Jo-jo efekt

Sponzorované odkazy:

Krabičková dieta – vyzkoušejte absolutní novinku ve světě diet

Chcete shodit nadbytečné kilogramy a stále se vám nedaří vypadat tak, jak byste chtěli? Pak se zkuste obrátit na revoluční novinku v podobě krabičkové diety, která dokáže zázraky.

Jak dieta funguje?

Principem krabičkové diety je převážně vaše pohodlí. Vámi pečlivě zvolená firma odborníků na výživu sestaví týdenní jídelníček přesně na míru a postupně vám dováží pětichodové menu na každý den. Snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře – to je kompletní denní sestava pokrmů, kterou společnost precizně připraví a doveze v úhledných krabičkách až na práh vašeho domu.

oběd či večeře připravená profesionální společnosti, autor: Biggieoběd či večeře připravená profesionální společnosti, autor: Biggie

Pozitiva

Jednoznačně pozitivní na krabičkové dietě je jednoduchost. Při jakémkoliv jiném druhu shazování přebytečných kilogramů si jídelníček sestavíte sami a samozřejmě si požadované pokrmy uvaříte, což vám zabere nějaký čas a připraví vás o energii a dobrou náladu.

Negativa

Podle světových i českých odborníků bohužel negativa převažují pozitivní stránky a většina uznávaných dietologů zmiňovanou dietu nedoporučuje. Ač se to zdá neuvěřitelné, hlavním důvodem nedokonalosti se stává právě ona jednoduchost. Objednáte si menu dle libosti a tím veškerá starost končí, ale toto smýšlení se pro drtivou většinu dietářů stává osudným. Nezasvěcenému člověku zkrátka chybí základní informace o výživových hodnotách připravovaných jídel. Krabičky mnohdy obsahují například musli tyčinky, které jsou díky cukrům pro dietáře příliš kalorické, což málo kdo ví. Dalším kamenem úrazu je abstinence pohybu. Většina zákazníků si dopřeje nízkotučné pochutiny a absolutně vypustí z denního programu jakýkoliv pohyb, zhubnou tak spoustu kil, ale spíše v oblasti svalové hmoty, nikoli tuku.

Jo-jo efekt

Jo-jo efekt je strašákem každého člověka držícího přísné diety. Shodit poctivě deset kilo a následně dalších 15 přibrat je noční můra všech obézních osob. U tohoto typu diety je jo-jo efekt velice častý a také předvidatelný. Tělo se naprogramuje na nízký příjem energie, s kterým je třeba počítat i po ukončení hubnutí. 90% všech dietářů se po skončení krabičkové diety navrátí k původnímu způsobu stravování, právě proto, že složení připravovaného občerstvení profesionální firmou pro ně zůstalo nadále tabu. V případě, že jste se rozhodli nešetřit penězi a uchovat si drahocenný čas s krabičkovou dietou, poraďte se se svým dietologem a předejděte tak případným rizikům.

Příprava krabiček

Pro většinu společností je příprava krabiček o dodržování automatických zásad jako je hygienické prostředí, čerstvé a kvalitní suroviny. Pokrmy se připravují zpravidla na páře, kvůli zachování veškerých vitamínů a důležitých látek pro organismus. Oblíbenými pomocníky v kuchyni se stalo titanové nádobí, jehož unikátní technologie vaří takřka bez tuku a cukru.

oběd v krabičce, pokrm je dávkován vždy přesně dle pravidel diety, autor: Biggieoběd v krabičce, pokrm je dávkován vždy přesně dle pravidel diety, autor: Biggie

Článek Krabičková dieta – vyzkoušejte absolutní novinku ve světě diet byl publikován 29. srpna 2011 v 00.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...