Pleťové krémy – zbavte se nežádoucích nedokonalostí

Tagy:  pleť, pokožka, hydratace, akné, vrásky, vichy, tea tree, xip-up, styx

Sponzorované odkazy:

Pleťové krémy – zbavte se nežádoucích nedokonalostí

Pleť je poetičtěji řečeno odrazem našeho životního stylu. Budete-li se dennodenně vystavovat nebezpečných UV paprskům v soláriích, vaše pokožka rapidně zestárne a po pár letech pravděpodobně přibude pár pigmentových skvrn. Pokud holdujete cigaretám a potrpíte si na bujaré večírky, slovo akné je vám velmi známé. Nikdo si určitě nepřeje mít obličej drsný jako struhadlo a bledý jako stěnu. Nejste-li od přírody vlastníky sametově hebké kůže, naštěstí se můžete obrátit na věrné pomocníky, kteří dokážou zázraky. V dnešní době je na kosmetickém trhu nepřeberné množství produktů vyhovujících všem typům pleti, stačí pouze navštívit drogerii či lékárnu a příslušný produkt zakoupit.

Pleťový krém by měl používat každý bez ohledu na věk či pohlaví, autor: krasa.czPleťový krém by měl používat každý bez ohledu na věk či pohlaví, autor: krasa.cz

Proč používat pleťové krémy?

Pleťové krémy obecně by měly být na seznamu každodenního používání snad všech lidí bez výjimky. Převážně po sprše nebo teplé koupeli je třeba pleť hydratovat a chránit před vnějšími vlivy, voda totiž pokožku extrémně vysušuje a mnohdy bývá impulzem k mnoha problémům. Ženy, které se líčí by si každopádně měly pořídit krém podkladový a to dle typu jejich pleti. Mastnější pokožka vyžaduje krémy hydratační s nemastnými složkami, kůže sušší zase naopak podklad mastnější a pleť smíšená potřebuje speciální kombinaci přípravku, který jednak nemastí, ale ani nevysušuje. Ani muži by péči o svou pokožku obličeje neměli podcenit. Stres, smog a okolní prostředí se podepisuje na pleti obou pohlaví.

Nekonečná hydratace

Zda-li jste vlastníkem suché pleti, která postrádá jiskru a barvu, ideálním pomocníkem je v tomto případě Vichy Lehký denní krém Aqualia Thermal hydratující vaši pleť do hloubky a o celých 24 hodin denně. Lehké složení a okamžitá absorpce pleť vyhladí, díky hypoalergenním složkám je vhodný i pro velmi citlivou pleť. Na obličeji nezanechává mastný film a skvěle se roztírá.

24-hodinová hydratace pro velmi suchou pleť, autor: krasa.cz24-hodinová hydratace pro velmi suchou pleť, autor: krasa.cz

Pryč s vráskami

Vrásky jsou přirozenou součástí strnutí a přesto s nimi téměř každá žena svádí zarputilý boj. Chcete se těchto nepříjemných ,,kazů“ vaši pleti zbavit na hodně dlouhou dobu? Veld´s Krém proti vráskám XIM-UP vám bude plně k dispozici. Krém proti vráskám XIM-UP dramaticky vyhladí jemné linky i hluboké vrásky. Díky výtažkům z afrického keře guggulu působí na tukové buňky v podkoží, které rapidně zvětšují svůj objem. Výsledkem je dokonalé vyhlazení i těch nejhlubších vrásek.

Pleťový krém XIM-UP účinně bojuje proti vráskám všech typů, autor: krasa.czPleťový krém XIM-UP účinně bojuje proti vráskám všech typů, autor: krasa.cz

Bojujte s akné

Každému z nás se na obličeji jednou za čas utvoří pupínek, který zmizí jako mrknutím oka. Avšak aknózní a mastná pleť není nic hezkého na pohled, ani na dotek. Skoncujte s uhry jednou pro vždy a vyjděte na světlo s krásnou, mladistvou pletí. Styx Tea Tree krém na obličej je určený extra pro mladou pleť se sklonem k akné a je vhodný pro denní i noční použití. Aktivní směs éterických olejů čistí a zabraňuje vzniku zánětů. Pro perfektní výsledek kombinujte také s pleťovou vodou a čistící pěnou.

Zbavte se akné pomocí účinných látek tea tree, autor: krasa.czZbavte se akné pomocí účinných látek tea tree, autor: krasa.cz

Článek Pleťové krémy – zbavte se nežádoucích nedokonalostí byl publikován 9. října 2011 v 21.30 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...