Samoopalovací krémy – bezpečná cesta k opálené pokožce

Tagy:  samoopalovák, samoopalovací krém, pleť, pokožka, opálení, solárium, sluníčko, kosmetika, samoopalovací sprej, bronzer

Sponzorované odkazy:

Samoopalovací krémy – bezpečná cesta k opálené pokožce

Opálená pokožka vypadá zdravě, mladistvě a hladce. Ani v dnešní době trend zlatavé pokožky neodeznívá. Opalování však bohužel patří mezi činnosti, kterým bychom se s ohledem na naše zdraví měli raději vyhnout. Spálení a poškození pokožky či dokonce zhoubná rakovina, to vše nás může kvůli slunění potkat. Myslete na své zdraví a získejte sexy bronzovou kůži za pomoci zdraví nezávadných přípravků.

Smyslně opálená

Použití samoopalovacích prostředků je obvykle velmi jednoduché a v porovnání s hodinami strávenými na sluníčku také rychlé. Takzvané samoopalováky oceníme hlavně mimo letní sezónu, kdy nemáme možnost jít se slunit. Pořídit si samoopalovací prostředek se navíc obvykle vyplatí i finančně. Navštěvování solária, což je druhou variantou v chladném ročním období, nás přijde na více peněz než kvalitní bronzující prostředek.

Jen si vyberte

Na trhu je dostupná široká škála samoopalovacích prostředků od různých značek v různé cenové relaci. Liší se od sebe způsobem aplikace a také intenzitou opálení, které slibují. Můžeme si dopřát lehké tónování pokožky, ale i intenzivní bronzové opálení. Důležité je dodržovat postup uvedený na přípravcích a používat je pouze k tomu, k čemu jsou určené. To znamená především nepoužívat přípravky na tělo zároveň i na obličej. Ten si zaslouží samoopalovací prostředek k tomu přímo určený.

Velký rozdíl pocítíme také v různé aplikaci přípravků. Setkáme se se samoopalovacími krémy a mléky, které se aplikují jako klasické krémy s tím, že je více potřeba dbát na rovnoměrnost nanášené vrstvy. Jedná se však o oblíbenou a pro mnoho lidí schůdnou variantu. Setkáme se také se spreji, které je někdy někdy nutné ještě po pokožce rozetřít. U samoopalovacích sprejů to chce trochu cviku a zkušeností, abychom si na těle nenapáchali škody v podobě oranžových fleků či naopak bílých míst.

Vyzkoušejte také samoopalovací ubrousky, jejichž aplikace je velmi snadná a příjemná. Hodit se navíc můžou i na dovolených. Díky snadné manipulaci si ji oblíbíme a budeme používat pravidelně.

Aplikujte správně

Samoopalovací prostředky můžeme nanášet pravidelně a udržovat si tak intenzivní opálení. Na začátku bude vhodné dopřát si intenzivní peeling, aby pokožka lépe chytla barvu a zamezilo se následným barevným nerovnoměrnostem. Před každou další aplikací by kůže měla být čistá a suchá.

Článek Samoopalovací krémy – bezpečná cesta k opálené pokožce byl publikován 15. září 2010 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...