Kosmetika Estée Lauder – obklopte se kombinací luxusu a jedinečné kvality

Tagy:  Estée Lauder, make-up, krém, tvářenka, pleť, pokožka

Sponzorované odkazy:

Kosmetika Estée Lauder – obklopte se kombinací luxusu a jedinečné kvality

Na všemocném trhu krásy existuje kosmetika a kosmetika, sice jsou to dvě zcela stejná slova, avšak jejich význam se naprosto liší. Můžete zajít do jakékoliv drogérie a na prodejních pultech si vybrat pleťové krémy, make-upy, řasenky či lesky na rty, které nejsou laboratorně testovány, čili nevíte, jak se mohou na vaši pleti projevit, obsahují nedoporučované alkoholy a podobně. Ano, jejich cena je sice okolo pár stovek korun, ale o kvalitě se mluvit rozhodně nedá. Na druhé straně, kosmetické produkty prvotřídních značek, jež vytvoří na vašem obličeji sametový závoj či nekonečně dlouhé brvy, sice stojí až pár tisíc korun, ale za prvé, pyšní se velice dlouho trvanlivostí a za druhé, která žena netouží být hýčkána těmi nejpřepychovějšími materiály?

O značce Estée Lauder

Historie této prvotřídní značky sahá až do roku 1946, čili do poválečné doby. Název společnosti, jak je zcela zřejmé, vznikl dle jména jeho zakladatelky. Zprvu firma vystupovala pouze se čtyřmi výrobky – dva krémy, pleťový olej, pleťové mléko, a přesto se v kosmetické branži dostala až na samý vrchol, to svědčí o její oblíbenosti a unikátní jakosti. Později se Estée Lauder rozrostla o kvanta dalším, stejně spolehlivých produktů, a začala prosperovat jak v okolních evropských státech, tak také za oceánem. Dnes patří značka k nejluxusnější a nejvyhledávanější kosmetice a známa je po celém světě. Kosmetické přípravky, vlasová péče a v neposlední řadě také parfémy, jsou příjemné na kůži a vhodné i pro alergiky všech typů a stádií.

Hebká pleť bez chybičky

Každá žena touží po hedvábné pleti přirozené barvy, toho můžete snadno docílit s produktem Estée Lauder Liftingový make-up pro rozjasnění pleti Resilience Lift Extreme SPF 15 ve čtyřech krásných odstínech. Make-up dlouhodobě hydratuje pleť, čímž předchází vysušování, rozjasňuje pokožku, vyhlazuje a sjednocuje barevné pigmenty.

Make-up dokonale sjednotí tón pleti a zároveň ji obohatí o potřebné minerály, autor: krasa.czMake-up dokonale sjednotí tón pleti a zároveň ji obohatí o potřebné minerály, autor: krasa.cz

Dokonalé rozjasnění

Pro sjednocenost a rozzáření pleti vám skvěle poslouží Estée Lauder Rozjasňující fluid pro sjednocený tón pleti Spotlight. Přípravek je dermatologicky testován a neucpává póry. Díky vitamínům A a C obohacuje pleť a je vhodný pro všechny typy pokožky.

Jemná emulze rozjasní i tu nejzašedlejší pleť a dodá ji jiskru, autor: krasa.czJemná emulze rozjasní i tu nejzašedlejší pleť a dodá ji jiskru, autor: krasa.cz

Letní třpyt

I s příchodem chladného podzimu si můžete udržet stále opálený ,,look“ a přesto vypadat přirozeně. Estée Lauder Duo bronzující pudr Bronze Goddess váš obličej zahalý do matného třpytu ve dvou bronzových odstínech. Složení neobsahuje oleje a je zcela nekomedogenní.

Tvářenka navodí pocit opálené pleti, aniž by ucpávala póry, autor: krasa.czTvářenka navodí pocit opálené pleti, aniž by ucpávala póry, autor: krasa.cz

Článek Kosmetika Estée Lauder – obklopte se kombinací luxusu a jedinečné kvality byl publikován 12. října 2011 v 21.45 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...