Vylepšete svůj zdravotní stav a krásný vzhled přírodní cestou

Tagy:  zdraví, krása, tablety, krill, omega-3, srdce, cévy, mozek, imunita, pokožka

Vylepšete svůj zdravotní stav a krásný vzhled přírodní cestou

Pro své zdraví jsou mnozí z nás schopni udělat téměř cokoliv, neboť si jsou plně vědomi faktu, jak je v moderním 21. století vzácné. Co je zdravé a co naopak ne, o tom lze polemizovat dlouhé hodiny. Vegani jsou přesvědčeni, že obilné klíčky a čirá voda jim přinesou ,,nesmrtelnost“ a zarputilí sportovci se denně mučí v přeplněných fitness centrech, neboť dle jejich mínění je sport na vrcholku pyramidy zdraví. Přestaňte se zabývat nesmyslnými extrémy a raději podpořte svou imunitu, srdce, cévy, mozek, ale také pokožku zevnitř, pomocí tabletek z krillu.

Ptáte se, co takový krill vlastně je a jaké jsou jeho účinky na lidský organismus? Odpověď je vcelku prostá. Krill tvoří miniaturní vodní obratlovci, žijící na samém konci potravinového řetězce. Ač by se mohlo zdát, že jejich existence na planetě Zemi není příliš smysluplná, opak je pravdou. Tito drobní tvorečkové obsahují určité množství zdroje Omega-3, jenž je pro tělo živého jedince nepostradatelný. Lidi jej přijímají v podobě rybího tuku, avšak jisté vědecké studie dokazují, že právě ve formě mořského krillu, je přijímání Omega-3 daleko účinnější, tím pádem prospěšnější. Co se životního prostředí týče, výlov krillu je jedním z nejméně škodlivých, neboť jak bylo již zmíněno, vyskytuje se na posledním místě potravinové pyramidy, logickou úvahou tak dojdeme k závěru, že čím budeme stoupat po žebříčku potravinových hodnot výše, tím více ohrožujeme přírodu jako takovou.

Krill je v potravinovém řetězci umístěn na poslední pozici, autor: richardseamanKrill je v potravinovém řetězci umístěn na poslední pozici, autor: richardseaman

Proč užívat Omega-3?

Pokud jste se rozhodli užívat omega 3 ve formě krillových tabletek, měli byste také vědět, jakými funkcemi se zdroj pyšní. Z jejich účinku budete mile překvapeni. Tento výrobek nevznikl ze dne na den, mnohaleté systematické výzkumy, jenž se vyvinuly k patentované technologii, zaručují kvalitu a změnu vašeho zdravotního rytmu o 360 stupňů.
Většina doplňků stravy se specializuje na určitou sféru lidského těla. Kosmetické produkty vám sice vyhladí pleť a zacelí roztřepené konečky, ale mohou vám též zanést játra. Jiná lékařsky předepsaná léčiva podporující činnost srdečních komor vám těžko zlepší kvalitu nehtových lůžek. Omega-3 Norkrill jsou zcela inovativní v tom, že přispívají k zdravému srdci a udržení zdravého vaskulárního systému, napomáhají snížení hladiny cholesterolu a triglyceridů v krvi, viditelně zlepšují duševní a poznávací schopnosti, extrémně posilují imunitu a v neposlední řadě pomáhají chránit pokožku proti škodlivému UV záření a udržují ji zdravou a svěží. Zamyslete se nad tím, kolik podobných přípravků vám zajistí jak kompletní vnitřní péči, tak značně oživí vaši krásu? Troufám si konstatovat, že tabletky s mořským krillem nemají konkurenci.

Tablety vyrobené z krillu obsahují potřebné zdroje omega-3, autor: zoelivingTablety vyrobené z krillu obsahují potřebné zdroje omega-3, autor: zoeliving

Článek Vylepšete svůj zdravotní stav a krásný vzhled přírodní cestou byl publikován 6. prosince 2011 v 08.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...