Chcete mít kvalitní spánek? Zdravotní matrace je základ

Chcete mít kvalitní spánek? Zdravotní matrace je základ

Spánek je velice důležitý, protože dochází k regeneraci organismu a načerpávání ztracené energie. Pokud si však chcete dopřát kvalitní spánek bez neustálého probouzení, začněte u změny matrace. Současný trh je rozmanitý a nabízí nepřeberné množství variant, a proto vám v následujících řádcích prozradíme, co všechno byste měli zohlednit.

Zdravotní matraceZdravotní matrace

Velké oblíbenosti se těší jednoznačně kvalitní zdravotní matrace, neboť mají speciální vlastnosti, které pomáhají zejména lidem se zdravotními komplikacemi a omezeními. Vybrat si můžete třeba matrace pro alergiky, antidekubitní a podobně.

Matrace z různých materiálů

Výběr matrace se nevyplatí podceňovat. Pokud máte třeba problémy s klouby, pomůže vám nejen doplněk stravy MSM, ale bolesti zmírní také matrace. Žádané jsou hlavně matrace z paměťové pěny, ovšem do popředí se více a více prodírají i matrace pružinové a taštičkové. Všímejte si počtu anatomických zón, jichž by mělo být minimálně pět, ideálně pak sedm. Požadujte vysokou elasticitu a stálost materiálu. Právě taková matrace dokáže páteři poskytnout dostatečnou oporu.

Další alternativou jsou zdravotní matrace z paměťové pěny, která reaguje na tělesnou teplotu a dokáže se dokonale přizpůsobit páteři i svalům.

V ložnici se musíte cítit dobře

Kvalitní postel je základ, a to nejen pro spánek jako takový. I pro intimní chvíle. Přece jen, v ložnici, kde se vám výborně spí, se vám podaří zplodit potomka. Pokud máte problémy s početím, pomůže vám také superpotravina Maca peruánská. Prodává se ve formě doplňku stravy. Jedná se o potravinu s vysokým obsahem proteinu, která má pozitivní vliv i na reprodukční zdraví.

Investujte do svého spánku i intimního zdraví. Budete nadmíru spokojení. Dopřejte si to nejlepší, co vám současný trh nabízí, ať už se jedná o matrace, nebo doplňky stravy.

Článek Chcete mít kvalitní spánek? Zdravotní matrace je základ byl publikován 19. srpna 2021 v 23.15 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...