Eucerin – dermatologicky testovaná kosmetika pro každého

Tagy:  Kosmetika, kvalitní kosmetika, produkty, společnost, krém, značka

Sponzorované odkazy:

Eucerin – dermatologicky testovaná kosmetika pro každého

Kosmetických produktů najdeme na prodejních pultech nepřeberné množství a mnohým z nás činí opravdové problémy si vybrat ten vhodný přípravek přesně pro nás. Pokud máte citlivější pleť a nebo zkrátka nedůvěřujete drogistickému zboží, zavítejte do nejbližší lékárny a porozhlédněte se po kvalitní, testované kosmetice, jenž s vaší pletí udělá hotové zázraky a přitom vás nebude stát neúnosné sumy. Jednou z řady unikátních kosmetických produktů je například společnost Eucerin.

O společnosti

Historie značky se datuje od roku 1900, kdy vědec Dr. Isaac Lifschütz učinil průlomový objev v oboru farmacie a vyvinul první stabilní masťový základ, kterému dal řecký název EUCERIN, neboli krásný vosk. Dnes je značka považována za jednu z nejúspěšnějších a nejprodávanějších dermatologických značek, nejen na evropském trhu. Dermatologové doporučují tyto výrobky zejména proto, že udržují pokožku ve vynikající kondici a vyhovují také specifickým potřebám citlivé, oslabené či nemocné pokožky. Vědci společnosti Eucerin se zaměřují na nejpreciznější testování, právě proto jsou produkty tak populární. Společnost používá pouze pečlivě vybrané a klinicky testované účinné látky a garantuje tak nejvyšší kvalitu svých produktů.

Intenzivní vyplňující denní krém proti vráskám

S přibývajícím věkem můžete počítat s větším počtem vrásek. Proces stárnutí je sice přirozený, avšak ne každému váčky pod očima a svraštělé čelo sluší, proti tomuto cyklu můžete bojovat poměrně snadnou cestou v podobě přípravků proti vráskám Eucerin. Denní krém proti vráskám Eucerin díky obsahu kyseliny hyaluronové okamžitě obnovuje objem pleti a viditelně vyhlazuje pleť. Saponin stimuluje vlastní tvorbu kyseliny hyaluronové i v hlubších vrstvách pleti a napomáhá tím vyplnit hluboké vrásky.

Denní krém proti vráskám dokáže zázraky, autor: eucerinDenní krém proti vráskám dokáže zázraky, autor: eucerin

Intenzivní výživný krém Lipo-Balance

Citlivá pokožka vyžaduje speciální péči a právě pro ni značka Eucerin vyvinula inovativní řešení v podobě krémů sensitive. Tento výživný krém s bohatou texturou je speciálně určený pro potřeby suché až velmi suché citlivé pleti, která trpí nedostatkem lipidů. I když je jeho textura poněkud hutnější, nezanechává mastný film a velice dobře se vstřebává,ideální je jako podklad pod make-up či krycí krém.

Denní krém pro citlivou a extremně suchou pleť, autor: eucerinDenní krém pro citlivou a extremně suchou pleť, autor: eucerin

Článek Eucerin – dermatologicky testovaná kosmetika pro každého byl publikován 13. prosince 2011 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...