Marionnaud – parfumerie prvotřídní kvality

Tagy:  Marionnaud, sortiment, akce, slevy, katalog, parfémy, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Marionnaud – parfumerie prvotřídní kvality

Kvalitní kosmetika patří k vymoženostem, které by ve vaší koupelně a v kosmetickém kufříku neměly chybět. Pokud patříte k ,,šetřílkům“, do zkrášlovacích produktů zainvestujte, vaše pleť vám poděkuje, vlasy budou zářit štěstím a podmanivá kůže okouzlí celé vaše okolí. Možná jste od pradávna žili v domnění, že značková kosmetika je zbytečností, kterou si můžete odpustit. Kvalitní výrobky vám nejenom vydrží, ale prospějí vašemu vzhledu.

Prodejny marionnaud jsou luxusní, autor: marionnaudProdejny marionnaud jsou luxusní, autor: marionnaud

O společnosti

Parfumerie Marionnaud se nepyšní sálodlouhou tradicí, neboť vznikla roku 1984, ale přesto patří k lídrům prvotřídního sortimentu. Zakladatelem značky je Marcel Frydman, který poté, co zakoupil první parfumérii, nabídl zákazníkům současně novou koncepci vybraných prodejen kosmetických výrobků s výhodnými cenami ve spojení s odpovídající obsluhou zákazníka. V následujících letech se podnikatel rozrostl o sítě butiků, jejichž počet v roce 1998 dosáhl 90 maloobchodních míst. Od roku 2005 patří značka Marionnaud do světového koncernu A. S. Watson & Co, který působí ve 35 zemích světa a týdně obslouží 25 miliónů zákazníků. Spolu se známými společnostmi ICI Paris XL a The Parfume Shop prezentují světovou krásu a zdravý životní styl. Nedávno skupina otevřela svou v pořadí již 10 000 prodejnu. Síť parfumerií Marionnaud se v roce 2004 rozšířila i do Polska, Maďarska, České republiky a Slovenska. V současné době skupina čítá více než 1250 parfumérií.

Parfumerie nabízejí prvotřídní kosmetické produkty, autor: marionnaudParfumerie nabízejí prvotřídní kosmetické produkty, autor: marionnaud

Sortiment

Parfumerie Marionnaud celoročně nabízí přepychové výrobky značek Coryse Salomé z Paříže, Artdeco s trendy a inovativními přípravky, produkty anglické značky baylis & harding a v neposlední řadě také jedinečnou kosmetiku Janeke z tradicí od roku 1830 a moderní Jessicu.

Zimní akce

Povánoční akce se netýkají pouze výrazných slev na oblečení a obuv, ale také vybraných parfémů a určitých druhů kosmetiky. Nyní můžete až o 50 % levněji zakoupit například Trésor od oblíbené značky Lancome, Angel od Givenchy, Burberry Brit Sheer, Eternity od Calvina Kleina či Play intense pro muže od značky Givenchy.

Magazín

Jako jediná parfumerie u nás se Marionnaud pyšní vlastním katalogem, jenž představuje veškeré produkty a významné akce v plné kráse. Výhodou je úspora času, neboť se nemusíte zbytečně vypravit do prodejny, kde své oblíbené kousky třeba nenajdete.

V parfumerii zakoupíte parfémy světových značek, autor: marionnaudV parfumerii zakoupíte parfémy světových značek, autor: marionnaud

Článek Marionnaud – parfumerie prvotřídní kvality byl publikován 26. prosince 2011 v 00.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...