Kosmetika MAC – vsaďte na luxus a kvalitu

Tagy:  MAC, lesk na rty, tvářenka, řasenka, make-up, společnost

Sponzorované odkazy:

Kosmetika MAC – vsaďte na luxus a kvalitu

Zdravá pleť a svěží vzhled jde ruku v ruce s kvalitní kosmetikou. Pokud i vy toužíte po líčení, které vídáte v reklamách a hollywoodských filmech, pořiďte si jedinečné produkty světoznámé a maskéry oblíbené značky MAC.

O společnosti

Značka vznikla v roce 1984, kdy se spojil majitel několika vlasových salónů Frank Angelo s vizážistou a fotografem Frankem Toscanem, aby vytvořili linii dekorativní kosmetiky, která by splňovala náročné požadavky módního fotografování. Původně byla značka MAC dodávána pouze profesionálům ze světa módy, díky její kvalitě se o ni však brzy začaly zajímat světové celebrity, a to zajistilo kosmetice MAC ohromnou publicitu. V 90. letech MAC otevřel několik exkluzivních obchodů po celém světě, dnes můžete MAC nakupovat i v České republice. Z českých celebrit si ji oblíbila například Alice Bendová. Kosmetika MAC je antialergenní a není testována na zvířatech.

Sametové rty

Toužíte-li po jemných a sametových rtech, tou pravou volbou je lehký lesk na rty ve třech atraktivních narůžovělích odstínech. Jemný lesk na rty s třpytivě perleťovými odstíny si okamžitě zamilujete. Plushglass dodá vašim rtům sladkou vanilkovou vůni, hydratuje je, zklidňuje a navíc rtům dodává objem. Po aplikaci budou rty vypadat zdravě a svůdně. Navíc lesk obsahuje vitamín E, který chrání rty před vnějšími agresory.

Lesk na rty pro větší objem, autor: macLesk na rty pro větší objem, autor: mac

Líčka jako jablíčka

Svěžího vzhledu a velice přirozenného ..looku“ dosáhnete pomocí kvalitní tvářenky sheertone. Vybrat si můžete z osmi luxusníxh barevných odstínů. Jedinečná pudrová tvářenka dodá vašim tvářím přirozené zabarvení a zdravý nádech. Velmi snadno se nanáší a dokonale splyne s vaší pletí. Výrobek značky MAC se pomocí štětce skvěle nanáší.

Jemná tvářenka na líčka, autor: macJemná tvářenka na líčka, autor: mac

V hlavní roli objem

Dodejte svým řasám dramatický objem, který bude trvat celý den. Sametově krémová textura řasenky Zoom Lash jediným tahem vytvoří extra husté řasy. Unikátní kartáček zachytí, obalí a natočí každou řasu a ve výsledném efektu je dokonale oddělí.

Dokonalý podklad

K takřka dokonalé pleti vám snadno vypomůže jeden z pěti přirozených odstínů make-upu Select. Tekutý make-up na vodní bázi Select Foundation kombinuje střední krycí schopnost s efektivní sluneční ochranou SPF 15. Dodává pleti svěží a přirozeně matný vzhled. Dokonale splývá s pokožkou a vydrží na ní dlouhé hodiny, pomáhá tak chránit pleť po celý den. Díky složení bez olejů je make-up vhodný téměř pro všechny druhy pleti.

Podkladová make-up pro sametovou pleť, autor: macPodkladová make-up pro sametovou pleť, autor: mac

Článek Kosmetika MAC – vsaďte na luxus a kvalitu byl publikován 22. března 2012 v 19.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...