Akrylové nehty – dokonalé ruce v každé situaci

Tagy:  Akrylové nehty, francouzská manikůra, třpytky, gely, modelace nehtů

Sponzorované odkazy:

Akrylové nehty – dokonalé ruce v každé situaci

Upravené ruce jsou základem krásného vzhledu a pro každou ženu by měly být samozřejmostí. Bohužel, ne každá z nás měla to štěstí, aby se narodila s přepychovými, hladkými a pevnými nehty, jako ze salonu. Nemusíte zoufat, díky nejnovějším kosmetickým vymoženostem si můžete za příjemné peníze pořídit akrylové nehty, které vám zaručí dokonalý vzhled.

Akrylové nehty, jež nosí miliony žen už mnoho let, jsou dodnes nejžádanějším typem umělých nehtů díky skvělé trvanlivosti a naprosto přírodnímu vzhledu. Akrylový materiál je skvělý, protože je s ním rychlá práce, je pevný, a když se správně aplikuje, vypadá přírodně. Teoreticky se dá říct, že aplikace akrylových nehtů je poměrně jednoduchá, avšak prakticky je velmi těžké nalepit je bez chybičky. Akrylové nehty se nanáší pouze v jedné vrstvě, zasychají přirozenou cestou a jsou tvrdší než nehty gelové. Po dokonalém vytvrdnutí se zbrousí do hladka a vyleští do vysokého lesku. Po nazdobení je možné nehet uschovat pod dokončovací vrstvou gelu.

Francouzská manikůra

Francouzská manikůra je nejčastějším typem nejenom nehtů akrylových, ale prakticky všech. Její kouzlo spočívá v naprosté jednoduchosti a elegantnosti. Čirý nehet je ozvláštněn o bílé konce, které mohou být dlouhé, ale také přirozeně krátké a zaoblené., záleží pouze na vás, jakou variantu preferujete. Pokud vás již omrzela klasická bílá barva, francouzská manikůra může být ozvláštněna třpytkami, kamínky či barevnými, výraznými gely. Výhodou francouzské manikůry zůstává fakt, že se hodí prakticky do každé společnosti a ke každému druhu oblečení. Vsaďte na klasiku v podobě luxusní francouzské manikůry.

Francouzská manikůra je elegantní a krásná, autor: petersonFrancouzská manikůra je elegantní a krásná, autor: peterson

Třpytky sem, třpytky tam

Oblíbenou verzí akrylových nehtů se stala lůžka zdobená směsicí třpytek, které jsou převážně v jarním a letním období velice žádané a oblíbené nejenom u mladých slečen, ale i u dam pokročilejšího věku. Nejste-li příliš vyzývavé, ale přesto toužíte vyzkoušet kouzlo třpytek, zkombinujte světlé a neutrální tóny jako je stříbrná či bledě modrá. Abyste okouzlili a zaujali své okolí, vyberte si třpytky růžové a nebo výrazné zlaté. Nezapomeňte však na to, že výrazné nehty nemůžete kombinovat s každým oděvem, pozor na barvy!

Třpytové nehty jsou módním hitem, autor: andy perrováTřpytové nehty jsou módním hitem, autor: andy perrová

Článek Akrylové nehty – dokonalé ruce v každé situaci byl publikován 31. března 2012 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...