Šampon proti lupům, který vás problému zbaví okamžitě

Tagy:  šampon proti lupům, lupy, vlasy, hlava, pokožka, mytí, krásné vlasy, péče, kosmetika, vlasová kosmetika

Sponzorované odkazy:

Šampon proti lupům, který vás problému zbaví okamžitě

Na ženě si zpravidla každý prvně všimne vlasů, otázkou pak již zůstává, v jakém se budou nacházet stavu. Zda-li budou suché a bez života, lesklé, lámavé, neupravené…mnohdy za nehezký tvar či strikturu vlasového vlákna majitelka nemůže i přes fakt, že používá nejrůznější kosmetické přípravky. Jedním z problémů, jenž vlasy často trápí jsou lupy, ty jsou pro každého velice nepříjemnou součástí, které se obtížně zbavuje. Pokud i vy trpíte podrážděnou vlasovou kutikulou a kořínky vlasů zdobí drobné kožní částečky, pořiďte si tu nejkvalitnější vlasovou péči ověřenou lékařskou a dermatologickou komorou. Vždyť každý si zaslouží krásnou bohatou hřívu!

Šampon proti lupům vás efektivně zbaví problému, autor: vichyŠampon proti lupům vás efektivně zbaví problému, autor: vichy

Šampon proti lupům je určen k harmonizaci vlasové pokožky, která se vychýlila z rovnováhy. Lupy vznikají nejčastěji z důvodu přemnožení kvasinek pityrosporum ovale na povrchu kůže. Tyto mikroorganismy vylučují dráždivé látky a zvyšují tak citlivost vlasové pokožky. Dobrý šampon proti lupům tak nejenom reguluje produkci mazu a potlačuje kvasinky, ale je také nanejvýš šetrný a hojivý, aby odstranil nepříjemné svědění. Zdravá vlasová pokožka je základem pro růst kvalitních vlasů. Pokožka s lupy je však oslabená a vychýlená z normálu. Buďto produkuje nadbytek kožního mazu nebo naopak jeho nedostatek. Šampon proti lupům by tedy měl mít rovněž vyrovnávací efekt pro navrácení vlasové pokožky do rovnováhy. Lupy však způsobuje nejenom kvasinková infekce, ale také kožní nemoci, jako lupénka nebo seboroická dermatitida. Stav lze používání vhodných šamponů zlepšit, nikoli však úplně vyléčit. Je rovněž důležité dbát na šetrnost používaných přípravků kvůli zvýšené senzibilitě a zánětlivosti vlasové pokožky. Přírodní šampon proti lupům obsahuje šetrné tenzidy z kokosu a sacharidů, které jsou výrazně ohleduplnější k citlivé pokožce hlavy. Zároveň obsahuje bylinné výtažky a oleje, které normalizují produkci mazu. V neposlední řadě by měl obsahovat přírodní účinné látky, které mají tišivý účinek na podrážděná místa.

Bema bio

Vysoce kvalitní a jemný šampon proti lupům s výtečným zklidňujícím účinkem je vhodný i na místa postižená seboroickým ekzémem. Je vhodnější spíše pro suché lupy, ale vyplatí se ho mít i při mastných lupech jako příměs do vašeho šamponu nebo k nanášení pouze na podrážděním postižená místa.

Bioderma

Patentované a inovativní složení odstraňuje lupy, okamžitě zklidňuje vlasovou pokožku a odstraňuje svědění. Patentovaný komplex šamponu omezuje množení kvasinek Malassezia, které způsobují vznik lupů a zabraňuje jejich opětovnému výskytu. Keratoregulační látky pomáhají odstranit přetrvávající lupy. Vlasy získávají objem, pružnost, lesk, lehce se rozčesávají.

Šampon Bioderma je šetrný k pokožce hlavy, autor: biodermaŠampon Bioderma je šetrný k pokožce hlavy, autor: bioderma

Článek Šampon proti lupům, který vás problému zbaví okamžitě byl publikován 12. června 2012 v 10.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...