Bio šampon – záruka zdravých a krásných vlasů

Tagy:  bio šampon, bio kosmetika, vlasová kosmetika, purity vision, naturfyt, akuna

Sponzorované odkazy:

Bio šampon – záruka zdravých a krásných vlasů

Vlasy jsou pravděpodobně tím prvním, čeho si na ženě všimnete, avšak otázkou zůstává, v jaké jsou kondici. Suché a matné vlasy příliš pozornosti neupoutají, avšak lesklá a bujná kštice přitáhne pozornost nejednoho muže a oči závistivých žen. Bio šampon a bio výrobky obecně vám zaručí jen to nejkvalitnější z přírody a bez chemických přísad.

Purity vision

Speciální receptura tradiční indické kosmetiky vyvinula šampon a růstové tonikum s extra výživnou dávkou bylin v jednom. Speciální bioaktivní složení aktivně podporuje růst vlasů a regeneraci vlasových kořínků. Prastará receptura obsahuje osvědčené ajurvédské byliny pro pevné a husté vlasy. Shikakai má jedinečnou vlastnost – i když vlasy čistí, nezbavuje je přirozeného ochranného lipidového pláště kolem každého vlasu a navíc působí i jako přirozený kondicionér. Reetha s vůní oblíbené mýdlové ořechy, se výborně hodí i pro péči o vlasy díky svým ochranným a jemně čisticím účinkům. Přispívá k přirozenému lesku vlasů a spolupůsobí proti tvorbě lupů. Bio šampon je vhodný i k častému mytí vlasů.

Bio šampon vám zaručí krásné vlasy, autor: purityvisionBio šampon vám zaručí krásné vlasy, autor: purityvision

Naturfyt

Stimulační šampon pro regeneraci, posílení a růst vlasů obsahuje výtažky z devíti rostlin jako je pohanka, lopuch, roiboos, oves, bříza, měsíček, světlík, sléz, máta a silice z dalších tří rostlin v podobě levandule, citron a rozmarýn. Mycí složky jsou velmi jemné a ekologické. Pohankové slupky obsahují bioflavonoid rutin, vitamín P, který zpevňuje krevní kapiláry, zlepšuje výživu vlasů. Kořen lopuchu povzbuzuje růst vlasů a používá se také na lupénku. Oves obsahuje rozpustnou vlákninu – betaglukan, která působí na vlasy regeneračně a máta , levandule, citron a rozmarýn – silice těchto rostlin regenerují vlasy a dokonale oživují jejich unavený vzhled.

Akuna

Akuna je vydatný a jemný prostředek pro každodenní mytí vlasů a pokožky ženského těla s avivážním účinkem rostlinného lecitinu. Regeneruje strukturu vlasů a napomáhá jejich zdravému růstu, účinně a šetrně pečuje o vlasy a pokožku celého těla a v neposlední řadě neobsahuje dráždivé látky. Dámský vlasový a tělový šampon je díky Alveo bylinám a dalším substancím dostatečně šetrný i účinný pro péči o vlasy a pokožku celého ženského těla. Panthenol, allantoin, hedvábné proteiny a další složky zajišťují vynikající regeneraci bílkovinných struktur vlasů. Alveo byliny vyživují pokožku, potlačují rozvoj mikroorganismů, harmonizují buněčnou biochemii, působí tonizujícím a zklidňujícím efektem.

Bio šampon je šetrný k pokožce hlavy, autor: akunaBio šampon je šetrný k pokožce hlavy, autor: akuna

Článek Bio šampon – záruka zdravých a krásných vlasů byl publikován 16. července 2012 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...