Kosmetická studia – svěřte své nehty do rukou odborníků

Tagy:  nehtová studia, upravené nehty, vizitka, pěstěné nehty, gelové nehty, salon sona, salon iva, kosmetika

Sponzorované odkazy:

Kosmetická studia – svěřte své nehty do rukou odborníků

Nehty jsou jedním z nejdůležitějších charakterů, kterých si na ženě na první pohled všimnete. Ať chcete nebo ne, většinou vypovídají i něco málo o jejich majitelce. Špinavé a neupravené nehty jsou buď důkazem pramálo času a nebo, o to hůř, zanedbanosti. Jakmile si na ženě všimnete pěstěných ,,drápků“, hned vás napadne, že o sebe minimálně základně pečuje. Pokud máte nehty nekvalitní a lámavé, nezoufejte a bez problémů se svěřte do rukou profesionálů.

Gelové nehty

Gelové nehty patří k nejšetrnější a zároveň nejvyhledávanější metodě modeláže nehtů. Gelů je velké množství, avšak je rozdíl v hustotě, tvrdosti, lesku a pružnosti. Prioritou každého salonu je nabídnou klientce ,,gel na míru", to lze pouze v případě, že studio vlastní několik druhů gelů a nehtová designérka umí co nejrychleji rozpoznat nehty klientky a rozhodnout, který gel je pro ni ten nejvhodnější.

Upravené nehty jsou vašá vizitkou!, autor: denny tallUpravené nehty jsou vašá vizitkou!, autor: denny tall

Studio Sona

Bydlíte-li v Praze, jistě pro vás ideální cílem, kde si nechat upravit nejenom nehty, ale také vlasy či pleť bude studio Sona. Studio působí na českém trhu v oboru prodlužování vlasů a modelaci nehtů již od roku 1999 a neustále se snaží zkvalitňovat a rozšiřovat své služby. V oboru prodlužování vlasů hledá a uplatňujeme nové trendy spolu s příjmenou cenou, při modeláži nehtů používá ty nejkvalitnější produkty. Důkazem toho, že salon jde správným směrem a stále prosperuje, je obrovský počet spokojených zákaznic. Upravené nehty jsou důležitým doplňkem dokonalého vzhledu každé ženy, vsaďte tedy na kvalitu a navštivte salon Sona. Na ošetření vašich přírodních nehtů použí salon japonskou metodu P-Shine, která jim propůjčí zdravý vzhled, pevnost a vysoký lesk. Pokud preferujete nehty umělé, ty prodloužené gelovou metodou vypadají také velmi přirozeně.

Salon Iva

V Brně vás s radostí a otevřenou náručí přivítá přátelské prostředí salonu Iva. Společnost byla založena před 30 lety, původně fungující jako výzkumná a vývojová laboratoř, dnes však ohromující efektivitou svých produktů na medicínské úrovni. Vysoká koncentrace botanických, mořských a biologických extraktů, jež společnost používá, dodává pleti výživu potřebnou pro ideální regeneraci a metabolismus. Produkty jsou bez umělé parfemace a to z důvodu prevence před alergickými reakcemi. Co se nehtů týče, i pro ty je zde připravena ta nejlepší péče opět z přírodních produktů.

Pestěné nehty vypadají skvostně, autor: miley rybackPestěné nehty vypadají skvostně, autor: miley ryback

Článek Kosmetická studia – svěřte své nehty do rukou odborníků byl publikován 18. června 2012 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...