Kosmetika Babor – zázrak nové generace

Tagy:  babor, kosmetika babor, přípravky, pleť, pokožka, kůže

Sponzorované odkazy:

Kosmetika Babor – zázrak nové generace

Kosmetické přípravky jsou pro většinu žen samozřejmostí a jejich používání každodenní záležitostí. Avšak najít ideální výrobek, který bude hýčkat pleť a dodávat si potřebné vitamíny a minerály může být běh na dlouhou trať. Pokud jste již okusily kde co a stále nejste s výsledkem spokojeni, vyzkoušejte přípravky méně známé kosmetické značky Babor. S jejími blahodárnými účinky budete jistě spokojeni.

Babor, to je mezinárodní společnost s dlouhodobou rodinnou tradicí. Je jednou z vedoucích značek v segmentu profesionální kosmetiky. Produkty jsou vyráběny v souladu s mezinárodními kosmetickými standardy pomocí moderních technologií v Aachenu. Více než 40 distributorů a devět dceřinných společností po celém světě zajišťují, že BABOR má vždy blízko ke svým zákazníkům – a to je klíč k úspěchu. Dnes je společnost zastoupena v 60 zemích a zaměstnává více než 350 lidí po celém světě, z toho 250 v Německu.

Proti akné

Neurokosmetický 24 hodinový krém proti akné pro intenzivní péči o nečistou pleť dovede hotové zázraky. D-Actryl komplex bojuje proti pleťovým nečistotám ve více úrovních. Dokáže si pořadit s hormonálním i stresem způsobeným akné. Pleť zregeneruje a působí preventivně proti vzniku dalších pupínků. Pokud vás již delší dobu trápí nehezká pleť, svěřte se do rukou kosmetiky Babor.

Babor je kosmetika nové generace, autor: baborBabor je kosmetika nové generace, autor: babor

Odstranění make-upu

Odstranění make-upu nebylo nikdy jednoduší. Odličovač očního make-upu jemně čistí okolí očí, nevytváří olejový film a je ideální alternativou k HY-ÖL na čištění okolí očí. Perfektně slouží i jako doplňkový produkt k přípravkům Mild Cleanser a Cleansing Gel&Tonic.

Proti vráskám

Účinný 24 hodinový krém k odstranění mimických vrásek posiluje pleťovou bariéru a zbavuje pleť nežádoucích mimických vrásek. Alpské kmenové buňky chrání proti předčasnému stárnutí pokožky způsobenému životním prostředím. OsmoTec obnovuje osmotickou rovnováhu pokožky. Přípravek skvěle slouží jako denní i noční krém.

Po opalování

Opálená pokožka je krásná, avšak snadno se může sloupat, pokud nepoužijete přípravky po opalování. Sprej po opalování na obličej a tělo okamžitě zklidňuje pokožku po pobytu na slunci. Komplex z extraktu z pepře a acetyl tyrosinu zintenzivňuje a prodlužuje opálení, Srdcovnice a slunečnicový olej zklidňují pro opálení.

Kosmetika Babor s vaší pletí dovede zázraky, autor: baborKosmetika Babor s vaší pletí dovede zázraky, autor: babor

Článek Kosmetika Babor – zázrak nové generace byl publikován 8. července 2012 v 10.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...