Zdobení na nehty – vyberte si to pravé pro vás

Tagy:  zdobení na nehty, přírodní nehty, barvy, odstíny, nude, gelové nehty, laky na nehty, laky na zdobení nehtů, fixa, zdobící pero

Sponzorované odkazy:

Zdobení na nehty – vyberte si to pravé pro vás

Nehty jsou důkazem toho, jak moc o sebe dbáme, proto by měly být za každou cenu upravené a pěstěné. Stejně tak, jako se mění móda, účesy a interiéry, podléhají trendům také nehty. Jeden čas byla ohromným hitem francouzská manikúra, poté letěly extrémně uměle vypadající typy a dnes je spektrum širší. V kurzu jsou jak přirozené nude odstíny, tak zajímavé barvičky s nejrůznějšími aplikacemi. Jedno mějte však na paměti, sundejte nalepovací či gelové nehty a raději zvelebujte ty přírodní, které jsou důkazem toho, že jste nepodlehli trendu ,,čím měně přírodní, tím lépe“.

Na přirozeně vypadající odstíny nehtů se letošní sezónu nedá dopustit, avšak ne všechny nehty vypadají bez úpravy hezky. Pořiďte si proto několik laků v takzvaném nude odstínu, který jim lůžkům propůjčí přirozený vzhled a zároveň zakryj drobné nedostatky. Nehty budou upravené a dokonalé na první pohled. Pokud chcete zamezit rychlému odlupování, pořiďte si také podkladovou, rychleschnoucí bá­zi.

Nude odstíny opravd letí, autor: maria tereza griffoNude odstíny opravd letí, autor: maria tereza griffo

Stejně tak, jako roky předešlé, i letos je v módě růžová a červená, ale spolu s nimi lze na nehty namalovat prakticky cokoliv. Máte rádi fialovou, oranžovou, neonově zelenou či žlutou? V tomto případě se meze nekladou, proto se nebojte vrhnout i po těch nejvíce odvážných odstínech. Barvičky můžete střídat dle nálady a daného outfitu, kterému poslouží jako skvělý módní doplněk.

Pořiďte si arzenál barviček, autor: Erin CostaPořiďte si arzenál barviček, autor: Erin Costa

Pokud si s nehtíky rádi pohrajete, co byste řekli odvážnějším kreacím? Namalujte si všechny nehty barevným lakem a poté každý zvelebte originální malůbkou či samolepkou. K dokonalému výtvoru vám dopomohou zdobící laky, jež pořídíte snad ve všech možných odstínech a za velmi příjemné ceny. Laky jsou opatřeny hubeným štětcem, který dovede hotové zázraky. Pro šikulky je k mání také zdobící pero, díky kterému si na nehet můžete namalovat třeba berušku.

Zdobení na nehty pořídíte v každé drogerii, autor: beautyexpressmallZdobení na nehty pořídíte v každé drogerii, autor: beautyexpressmallA co říkáte zdobící fixe?,autor: Migi Nail ArtA co říkáte zdobící fixe?,autor: Migi Nail Art

Ne každému příroda nadělila krásné, hladké a především pevné nehty, jež se netřepí a nelámou. Pokud máte své vlastní nekvalitní a přesto toužíte po barvách a malůvkách, nechte si udělat kratší gelové nehty bez jakéhokoliv zdobení či francouzské manikůry. Takové nehty budou vypadat takřka jako vaše a vy si s nimi a barevnými laky můžete bez obav pohrát.

Článek Zdobení na nehty – vyberte si to pravé pro vás byl publikován 10. srpna 2012 v 15.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...