4 důvody, proč pravidelně navštěvovat kosmetičku

Tagy:  kosmetička, líčení, pleť, pokožka, kůže, pravidelná péče

Sponzorované odkazy:

4 důvody, proč pravidelně navštěvovat kosmetičku

Pleť je odrazem našeho zdraví, avšak ne vždy toto zaručeně platí. Na stavu pokožky má vliv nespočet faktorů a také geny, které jsou mnohdy neúprosné. Zatímco vaše kamarádka konzumuje pouze tučné a sladké potraviny, holduje alkoholu a cigaretám, vy se svým takřka veganským jídelníčkem přesto trpíte uhry či extrémně citlivou kůží. Pakliže vaše pleť není jako ze škatulky a nebo jste již v jistém věku, měly byste se naučit pravidelně navštěvovat kosmetické studio, které mnohdy dokáže zázraky.

Když už peeling nestačí

Všichni, jež trpí na ucpávání pórů a tvorbu akné by měly pravidelně používat peelingové gely a masky, které pleť vyčistí do hloubky a zároveň ji ozdravují. Ale na všechny formy pupínků peeling zkrátka nestačí a proto je vhodné pravidelně navštěvovat dermatologickou kliniku, kde vám pleť speciálními přípravky a lasery vyčistí tak, jak to sami doma rozhodně nezvládnete. Hloubková péče obvykle stojí okolo tisíci koruny, avšak jednou měsíčně tato položka není ničím závratným a výsledky poznáte na vlastní kůži.

Pro citlivky

Citlivé osoby mají s pletí zpravidla největší problémy, neboť nikdy neví, jak jejich extrémně jemná a alergenní kůže zareaguje. Pakliže se ,,osypete" z mýdla, pracího prášku a také z kosmetiky, pak byste neměly výběr make-upu ani krémů nechat pouze na sobě. Obraťte se v tomto případě na odborníka, který vám provede detailní rozbor pleti a na základě výsledků vám doporučí takovou kosmetiku, která vám bude vyhovovat.

Navštěvujte pravidelně kosmetické studio, autor: baborNavštěvujte pravidelně kosmetické studio, autor: babor

Jako prevence

I když vás možná žádný problém netrápí a vaši pleť označujete za normální, přesto byste od jistého věku měly kosmetičku pravidelně navštěvovat. Hloubková péče jednou za měsíc pleť ozdravuje, omlazuje, uvolňuje a navíc působí jako skvělá relaxační kůra. Proč byste si tedy čas od času nedopřály trochu té kvalitní kosmetiky a jemné prsty?

Pryč s vráskami

K určitému věku patří samozřejmě také vrásky, které jsou důkazem, že již nejste nejmladší. Ovšem málo která žena s nimi stoprocentně ztotožní a pokud možno se je snaží vždy alespoň trochu potlačit. Pravidelná masáž obličeje a případné omlazující procedury dovedou zázraky, návštěvám kosmetického salonu se pro určitě nebraňte.

Článek 4 důvody, proč pravidelně navštěvovat kosmetičku byl publikován 20. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...