Jak zhubnout za týden? Rozhodně ne dietou modelek!

Tagy:  dieta modelek, hubnutí, hladovění, ovoce, zelenina, voda

Sponzorované odkazy:

Jak zhubnout za týden? Rozhodně ne dietou modelek!

Málo která žena je stoprocentně spokojená se svým vzhledem a pokud ano, můžeme jí tiše závidět. Některé dámy roky trápí malí ňadra, jiné si stěžují na orlí nos nebo stále zničené vlasy a co se postavy týče, na té hledáme mouchy prakticky stále. Obvykle se s nějakým tím kilem navíc srovnat nedokážeme, a buď sportujeme o s to šest, což jistě vede k pozitivním výsledkům, nebo zkoušíme stále znova nejrůznější diety, které jsou stejně neúčinné a akorát vedou k nechtěnému jojo efektu, jež s sebou přináší další tuky a špíčky. Tento koloběh hubnutí a tloustnutí je zkrátka součástí života a buď jej vezmeme pevně do rukou, zajdeme k dietologovi a necháme si odborně poradit anebo se budeme opět pokoušet zhubnout 20 kilogramů sami. Spousta žen se za honbou za krásným a prakticky dokonalým tělem jaksi vymkne kontrole a jejich štíhlá postava se stane jejich prokletím. Své o tom ví také hollywoodské hvězdy a modelky, které sami stvořily asi nejdrastičtější dietní program s názvem ,,dieta modelek“.

Dieta modelek je nebezpečná, autor: MNutsinbulkDieta modelek je nebezpečná, autor: MNutsinbulk

Mnoho žen i mužů žije v domnění, že cesta k hubenému tělu je málo potravy, opak je však pravdou. Pokud trpíte nadváhou, hladověním si vaše tělo začne automaticky dělat tukové zásoby do dalších let a tím uloží prakticky každé jídlo, které během dne pozřete. Snadno se vám tak stane, že přestanete absolutně spalovat a ač za den sníte jednu sušenku a dvě jablka, budete na váze přibírat a vaše tloušťka nebude mít konce. Chcete-li jednou pro vždy změnit svou postavu, musíte také o 360 stupňů změnit vlastní život. Začnete radikální obměnou jídelníčku, ze které vynecháte smažené a kořeněné pokrmy. Ke všemu přidejte dostatek pohybu, aby tělu neubývala svalová hmota. Jedním z omylů, který je založený na nezdravém hubnutí je právě dieta modelek, kterou nemohl vymyslet nikdo jiný než ti, kteří se modelingem a čili svým tělem živí. Tento dietní plán je poměrně drastický, neboť se skládá pouze z konzumace ovoce. K snídani si dáte ananas a k svačině taktéž. Na oběd vás čeká banán, druhá svačina zahrnuje kiwi a večeře opět banán. Je sice pravda, že během týdnu toho neúnosného hladovění zhubnete, ale jakmile začnete opět normálně jíst, setkáte s nepříjemným jojo efektem a nadbytečnými kily. Opravdu vám tento risk za to stojí?

Jen kiwi k obědu nestačí,autor: Benson KuaJen kiwi k obědu nestačí,autor: Benson Kua

Článek Jak zhubnout za týden? Rozhodně ne dietou modelek! byl publikován 7. září 2012 v 14.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...