Společenské účesy – v těchto zaručeně zazáříte!

Tagy:  společenské účesy, ples, společenská akce, vlasy, jednoduchost

Sponzorované odkazy:

Společenské účesy – v těchto zaručeně zazáříte!

Podzim je tu a spolu s ním přichází i sezona plesů a společenských večírků, na kterých chce být samozřejmě každá žena za neodolatelnou krásku. Avšak ani ty nejkrásnější šaty, luxusní boty a dokonalé psaníčko vám nepomohou, pakliže do společnosti dorazíte v nevzhledném make-upu a neupravených vlasech. Podívejte se, které účesy jsou tento rok IN a nechte se inspirovat jejich neuvěřitelnou jednoduchostí v kombinaci s originálním a éterickým vzhledem.

Rozhodla jste se oslnit v dlouhé antické róbě ala bohyně Afrodita? Pak rozhodně vsaďte na vyčesaný drdol na temeni. Vlasy jemně vysušte prsty tak, aby byly lehce a velmi přirozeně zvlněné. Poté, za pomocí pinetek v barvě vašich vlasů stáhněte kadeře na temeni hlavy a zafixujte lakem. Na závěr můžete účes dozdobit čelenkou v barvě doplňků nebo šatů.

Rázem éterickou kráskou, autor: polyvoreRázem éterickou kráskou, autor: polyvore

Nejste zrovna přebornicí ve vlasových kreacích? Pak raději neriskujte faux pas a vsaďte na jednoduchost, neboť právě v té je veškerá krása. Vaším ústředním doplňkem se pro tentokrát může stát originální stříbrná nebo zlatá čelenka se zajímavou aplikací. Mokré vlasy vysušte přes kulatý kartáč aby získaly na vysokém objemu, sčešte je z čela dozadu, ozdobte čelenkou a zafixujte lakem na vlasy.

V jednoduchosti je krása, autor: polyvoreV jednoduchosti je krása, autor: polyvore

Culík je opět v kurzu, tak proč byste jej nezvolila na prestižní akci? Vlasy vyčešte vysoko na temeno hlavy a pevně upevněte gumičkou, tu následně obmotejte pramenem vlastních vlasů a zafixujte lakem na vlasy. Pro dosažení luxusnějšího glamour vzhledu jednotlivé prameny natočte horkovzdušnou kulmou.

Culík je letos opět IN, autor: polyvoreCulík je letos opět IN, autor: polyvore

Vraťte se do svých dětských let a vzpomeňte si, jak moc vám kdysi dávno slušely dva copánky. Vytvořte je ledabyle a dozdobte je perlovou čelenkou sahající až na čelo. Budete nadšeni jednoduchostí a zároveň originalitou tohoto looku.

Copánky jako z dob dětství, autor: polyvoreCopánky jako z dob dětství, autor: polyvore

Tak trochu v retro stylu je tento účes ala pomáda, ale vzhledem k tomu, že návrat do minulosti je hitem letošního roku, nebojte se vyzkoušet právě toto. Přední vlasy vyčesejte a zlehka natupírujte, poté je po stranách stáhněte do pinetek a zafixujte lakem na vlasy.

Návrat do minulosti, autor: polyvoreNávrat do minulosti, autor: polyvore

Článek Společenské účesy – v těchto zaručeně zazáříte! byl publikován 21. října 2012 v 11.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...