Svatební účesy – vyberte ten pravý!

Tagy:  svatební účesy, svatba, aplikace, drdol, kreativita, make-up

Sponzorované odkazy:

Svatební účesy – vyberte ten pravý!

Svatební den je událost, kterou si většina žen a dívek představuje již od útlého dětství. Probudíte se do nádherné pohádky, kde o vás od rána pečují nejlepší přítelkyně a maminka, poté se v celé své kráse, dokonalých šatech a jedinečném účesu vydáte do kostela, kde na vás čeká váš vysněný princ…Ať už se tyto sny staly zkutečnosti, nebo mají k realitě opravdu velmi daleko, přeci jen by svatba pro vás měla být tím nejkrásnější dnem v životě. Neponechejte nic náhodě a pakliže zkolabuje muzika, catering nepřipraví takové pochoutky, jaké jste si vybrali a k tomu všmu začne pršet, vy musíte vypadat stále kouzelně.

Buďte kreativní

Jaký účes si pro svůj velký den zvolíte záleží hodně na volbě šatů. Pakliže vsadíte na zdobený živůtek, dlouhou vlečku a spousty blyštivých kamínků, rozpuštěné vlasy by celkový dojem luxusu hodně kazily, nebojte se proto vsadit na trochu kreativity a do jednoduše staženého drdolu naaranžujte síťovou aplikaci či jinou zajímavou svatební ozdobu, která podtrhne eleganci účesu, ale dodá mu určitou jiskru. Dejte si ale veliký pozor na ,,přeplácanost“, nic se nemá přehánět a vy jakožto nevěsta jistě nechcete být svatebčanům pro smích.

Nebojte se výrazných aplikací, autor: CooperBillyNebojte se výrazných aplikací, autor: CooperBilly

Nedbalá elegance

Nedbalá elegance je v kurzu již nějaký ten pátek, jak je to s ní ale na svatbách? Pod pojmem nedbalí elegance si mnozí z vás představí neupravenost ba dokonce špínu, což je jeden velký omyl. Tento pojem představuje jemný, až nenápadný make-up a velice ležérní účes, který je ovšem do puntíku promyšlený a ve stylu ,,rozcuchanosti“ uměle vytvořený. Pakliže takovýto drdol doplníte o jemnou bílou lilii, budete připomínat nevinou labuť.

Nedbalá elegance na svatbu? Proč ne!, autor: Honeybuy2012Nedbalá elegance na svatbu? Proč ne!, autor: Honeybuy2012

Pryč s pravidly

Symbolem svatebního looku se stal jemný, nevinný make-up, bělostné šaty a uhlazený drdol. To všechno je sice krásné, ale nemáte pocit, že je to za ty roky už tak trochu cliché? Nebojte se ukázat co ve vás je, ve svůj svatební den byste se měla cítit příjemně a uvolněně, pakliže si tedy potrpíte na rudé rty či výrazné tmavé linky ve stylu Sněhurky, nic vám nemůže stát v cestě. Přeci jen, je to váš den a vězte, že dobře cítící se žena, je především krásná žena.

Rudé rty jsou IN, autor: dudemjkRudé rty jsou IN, autor: dudemjkVe stylu Sněhurky zazáříte, autor: modweddingVe stylu Sněhurky zazáříte, autor: modwedding

Článek Svatební účesy – vyberte ten pravý! byl publikován 11. listopadu 2012 v 14.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...