Dieta do domu – hubněte snadno, rychle a chutně

Tagy:  dieta do domu, krabičková dieta, strava, zdravá strava, jídelníček

Sponzorované odkazy:

Dieta do domu – hubněte snadno, rychle a chutně

Dieta do domu je mimo jiné známá také jako krabičková dieta a po celém světě se pyšní vysoké úspěšnosti a popularitě. Její výhoda spočívá v pohodlnosti a neuvěřitelné chutnosti. Tým specialistů vám přímo na míru připraví jídla, která by vám zabrala spoustu času a pravděpodobně by ani nesplňovala daná dietní kritéria. Pakliže vás tato zdravá ,,donáška“ do domu zaujala, neváhejte se dozvědět více…

Proč právě dieta do domu?

Jak již bylo řečeno, její pozitivum spočívá především v jednoduchosti, ale také v tom, že se naučíte jíst pravidelně, 5× denně a v menších porcích. Pokud jste zvyklí vynechávat snídani, svačiny vám absolutně nic neříkají a stravujete se prakticky jenom obědem a večeří, není divu, že tloustnete, neboť si tělo ukládá takzvaně na horší časy. A uznejte sami, nebylo by lepší, vychutnávat si 5× denně dobré jídlo, než se pouze dvakrát odbít ve fast foodu?

Krabičková deita je velmi chutná, autor: SweetOnVegKrabičková deita je velmi chutná, autor: SweetOnVeg

Jak dieta funguje?

A teď si pravděpodobně říkáte, jak vlastně tato úchvatná dieta funguje? Celý princip je velmi jednoduchý. Vzhledem k faktu, že se používají pouze čerstvé suroviny, nic mraženého, jídla jsou vám dovážena denně na místo určení. Pokrmy tak obdržíte doma, v práci a kdekoliv jinde dle vašeho přání a v požadovanou hodinu. Pokrmy jsou připravovány odborníky na stravování a obsahují vyvážený poměr bílkovin, sacharidů a tuků. Vy tak nemusíte vařit, složitě shánět potřebné zdravé suroviny ani počítat přijaté kalorie. Pakliže jste vyzkoušeli spousty neúčinných diet, po kterých přišel jojo efekt a nebo vás po celou dobu provázel hlad a podráždění, krabičková dieta vás rozhodně nezklame, neboť nehrozí pocit hladu ani chuti na sladké, to je zde totiž skvěle nahrazeno zdravými variantami mlsání. Nutno ovšem podotknout, že za tento komfort si připlatíte, neboť se jedná o určitý luxus. Konečný výsledek ale rozhodně bude stát za to!

Co v krabičkách najdete?

V krabičkách tedy najdete snídani, svačinu, oběd, svačinu a večeři. A co od krabiček čekat? Všechna jídla jsou velmi rozmanitá. Snídaně může zahrnovat jak celozrnné pečivo, krůtí šunku a zeleninu, tak cereálie s ořechy, medem a jogurtem. Dopolední svačiny jsou obvykle založeny na ovoci a obědy? Zde lze očekávat snad všechny druhy masa, brambory, rýži, kuskus či grilovanou zeleninu. Těšit se můžete i na omáčky se sníženým poměrem tuku. Odpolední svačina by neměla obsahovat cukry, proto se doporučují spíše nejrůznější zeleninové a pečivové variace a večeře jsou lehčí, ovšem velmi vydatné a taktéž vynikající.

Vyzkoušejte dietu do domu již nyní, autor: Identity PhotographyVyzkoušejte dietu do domu již nyní, autor: Identity Photography

Článek Dieta do domu – hubněte snadno, rychle a chutně byl publikován 20. ledna 2013 v 15.00 v rubrice Zdraví a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...