Proč navštěvovat posilovnu?

Tagy:  strava, pohyb, cvičení, svaly, fitness, postava, tělo, zdraví

Sponzorované odkazy:

Proč navštěvovat posilovnu?

Doby, kdy se postava nijak neřešila a v módě byly spíše holky ,,krev a mlíko“ je pravděpodobně na vždy pryč. Dnes jsme naopak obklopeni billboardy s hubenými topmodelkami a veškerá média propagují štíhlost a krásný vzhled. Abyste ovšem vypadali svěže a neměli kila navíc, nestačí se omezovat v jídle, vše je o přístupu a zdravém životním stylu, kterému se dopracovat nemusí být tak jednoduché. Pokud máte již dost svých tukových polštářů a jednou pro vždy chcete se svým životem plným cholesterolu a stresu něco udělat, pak nastala ta pravá chvíle, abyste si přečetli informace, bez kterých se neobejdete.

Posilovna vám pomůže formovat postavu, autor: Hotel de la Paix GenévePosilovna vám pomůže formovat postavu, autor: Hotel de la Paix Genéve

První krok je strava

Prvním krokem při hubnutí je bezpodmínečně tvorba a radikální úprava jídelníčku. U někoho je okamžitá a funkční, jiný potřebuje pozvolné kroky, které ho naučí znát vlastní řeč těla. Pakliže se bojíte okamžitých změn, začněte následovně. Nejprve vyřaďte tučná a smažená jídla, to znamená vynechat řízky, veškeré fast foody, ale také uzeniny, suché salámy, klasické máslo, sádlo a podobně. Všechny tyto pochutiny jsou doslova zabijákem zdravého stylu a vzhledu. Za druhé zapomeňte na rychlé cukry v podobě sušenek, oplatek, coca col a podobně. A že budete mít chuť na sladké? Cukry si dopřejte ve formě ovoce, sušeného ovoce, přírodních ořechů, medu, skořice, musli a podobně. I mlsat lze zdravě a velmi chutně. Čemu se rovněž vyvarujte, je bílé pečivo a raději konzumujte zdravé celozrnné rohlíky, žitný chléb a pečivo pšeničné obsahující spoustu vitamínů.

Pohyb a fitness

Hubnout bez pohybu zkrátka nelze. Pakliže jste při svých redukčních pokusech nepřizvali žádného odborníka a vše si řídíte po svém, pak je dobré vědět, jakému pohybu se věnovat. Spousta jedinců totiž dělá ohromnou chybu ve volbě aktivit, které jsou obvykle stereotypní. Vsaďte proto na prvky aerobní i anairobní, laicky řečeno, choďte, běhejte, hrajte tenis, tančete, ale dvakrát týdně zavítejte do posilovny, kde už se práce trenéra vyplatí. A proč chodit právě do posilovny? Zde si získáte dostatek svalové hmoty, která eliminuje tuk a díky svým redukčním schopnostem vám pomůže rychleji spalovat. Jako bonus získáte zdravé, pevné tělo, na které je krása pohledět.

Článek Proč navštěvovat posilovnu? byl publikován 1. února 2013 v 15.00 v rubrice Zdraví, Krása a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...