Novinky ve fitness aneb jaké cvičení je IN?

Tagy:  sport, posilovna, fitness, pohyb, aktivita, zumba, alpinning, bojové sporty, trenér

Sponzorované odkazy:

Novinky ve fitness aneb jaké cvičení je IN?

Každý, kdo se alespoň trochu zajímá o své tělo a nechce mít kilogramy navíc, by měl k dosažení tohoto cíle rozhodně něco dělat. Málo kdo si dnes může dovolit spořádat nezdravá jídla, aniž by přibýval na váze. Cvičení a sport ovšem není prospěšný pouze pro postavu, ale také pro celkovou kondici a zdraví, neboť pouze aktivní člověk se může vyvarovat civilizačním chorobám a zbytečným problémům.

Existuje nespočet cvičebních variant, kterým se lze věnovat. Někoho baví pravidelně navštěvovat posilovnu, jiný zase preferuje dlouhé procházky. Ať už se řadíte do jakékoliv kategorie, nechte se inspirovat sporty, které v posledních letech opravdu letí a jež by vás mohly chytit a nepustit!

Zumba

Ano, zumba je bez pochyby v posledních pár letech snad nejoblíbenější taneční aktivitou, kterou miluje většina žen. Její výhoda je v tom, že není až tak náročná, proto ji zvládnou i ty ženy, které roky žijí v domnění, že jsou nepohyblivé. Díky zumbě, skvělé hudbě a rytmickým pohybům si užijete spoustu zábavy a navíc shodíte přebytečné kilogramy a zpevníte figuru. No uznejte sami, co víc si přát?

Víte, jak cvičit?, autor: simbalozaVíte, jak cvičit?, autor: simbaloza

Alpinning

Další, velmi populární metodou cvičení, je alpinning. Jeho kouzlo spočívá především v čerstvém vzduchu, který zkrátka žádná posilovna nikdy nenahradí. Pokud máte rádi procházky, horský vánek a svižné tempo, alpinning je pro vás jako dělaný. Záleží již pouze na vás, jestli se rozhodnete jít do skupinového cvičení sami a nebo s partnerem či kamarádkou.

Bojové sporty

Bojové sporty vždy byly, jsou a budou atraktivní a to jak pro muže, tak pro ženy. Existuje nesčetně variant, kterým se lze věnovat a při kterých se pořádně zapotíte a navíc se naučíte sebeobraně, která je v dnešní době k nezaplacení. Vyzkoušejte například klasické judo, kung fu a nebo thai box.

Osobní trenér

Těch absolutně nejlepších výsledků dosáhnete vždy s osobním trenérem, který bude veškerou péči věnovat pouze vám. Předem vám provede důkladnou diagnostiku, která zjistí, kterým sportovním aktivitám byste se přednostně měli věnovat. Maximální výsledný efekt je zde zaručen!

Vyberte si cvičení přesně pro vás, autor: zdravavyzivaVyberte si cvičení přesně pro vás, autor: zdravavyziva

Článek Novinky ve fitness aneb jaké cvičení je IN? byl publikován 28. prosince 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...