Životu nebezpečné diety - tyto rozhodně nezkoušejte!

Tagy:  diety, drastické diety, hubnutí, dieta modelek, polévka, mléko

Sponzorované odkazy:

Životu nebezpečné diety - tyto rozhodně nezkoušejte!

Diety – kapitola sama o sobě, která vzbuzuje stovky otázek, na které je velmi těžké odpovědět. Ohledně tohoto tématu se především v tomto tisíciletí točí téměř celý svět. V módních časopisech neustále čteme působivé tipy jak zhubnout snadno a rychle, reklamy zaplňují super štíhlé modelky a klasický idol ,,krev a mléko" podle Marylin Monroe či Brigitte Bardot, vystřídaly drobné dívky chlapeckých vzhledů s lehkými náznaky poruchu příjmu potravy. Zkrátka a dobře, když se podíváme co je IN dnes, těžko uvěřit tomu, že právě diety jsou cílem ke štěstí a především zdraví…

Docílit štíhlé postavy a zdravého vzhledu není o držení jednorázové diety, po které téměř automaticky přijde jojo efekt, jedná se o celkovou změnu životního stylu, který ovšem s hladověním nemá co dělat. Některé dietní triky k zahození určitě nejsou a nutno podotknout, že fungují, ovšem existují takové diety, které vám nejen zhuntují vzhled, ale především vám mohou vážně poškodit zdraví. Tady jsou ony, údajně dokonalé diety, které rozhodně nikdy nezkoušejte!

Na konzumaci pouze ovoce žít rozhodně nelze, autor: richard_northNa konzumaci pouze ovoce žít rozhodně nelze, autor: richard_north

Dieta modelek

Jak již název napovídá, dietu zkonstruoval někdo z modelingové branže, který byl skálopevně přesvědčený o tom, že čím méně jíte, tím lépe zhubnete. Dieta modelek je složená pouze z ovoce, ovšem v minimálním množství. K snídani si dáte banán, k svačině ananas, k obědu kiwi, k svačině opět banán a k večeři ananas. Takto se stravujete jak je libo do doby, než zhubnete. Samozřejmě, že nějaké to kilo shodíte, ovšem jakmile vás přestane bavit trápit se hlady a být prakticky bez energie začnete se opět normálně stravovat a setkáte se s nenáviděným jojo efektem. Tak řekněte sami, jestli tento chabí pokud vypadat hezky do plavek vůbec stojí za zkoušku.

Tukožroutská polévka

Tukožroustká polévka je po celém světě velmi populární a to dokonce i u nás. Její kouzlo tkví v tom, že můžete jíst libovolné množství polévky, jež se skládá ze zeleniny a zelí, tudíž nemá téměř žádné kalorie. Držením této diety možná nebojujete s takovým hladem, ale chybí vám tělu nezbytné látky a po vysazení a opětovnému vrácení k běžnému režimu přichází na řadu opět starý známí jojo efekt.

Mléčná dieta

Ano, hádáte správně, při mléčné dietě konzumujete opravdu mléko. Co jste ale pravděpodobně nevěděli je drsný fakt, že pijete pouze a jenom mléko. V první řadě se tedy můžete těšit na neustálý průjem, pravděpodobně spojený s nevolností, neboť enormní množství mléka žaludku dvakrát neprospívá a v ,,lepším" případě vám přibude nosná návka uhrů, pro které je nadměrná konzumace mléčných výrobků jako ráj na zemi.

Mléčná dieta je velmi nebezpečná, autor: tauressMléčná dieta je velmi nebezpečná, autor: tauress

Článek Životu nebezpečné diety - tyto rozhodně nezkoušejte! byl publikován 5. června 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví a Zdravá výživa. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...