4 tipy jak být sexy

Tagy:  jak být sexy, sebevědomí, optimismus, pozitivita, zdraví, krása

4 tipy jak být sexy

Spousta žen se domnívá, že se slovem přitažlivost jde automaticky ruku v ruce extra štíhlá postava, perfektní vlasy, dokonalý make-up a výstřední oblečení dle nejnovějších trendů. Ovšem abyste se cítily sexy, rozhodně nemusíte vypadat jako topmodelka. Nejdůležitějším atributem pro sex-appeal, je cítit se skvěle ve vlastním těle, čehož si okolí okamžitě všimne a dle toho k vám také bude přistupovat…

Sebevědomí je základ

Pesimistická žena, která se neustále podceňuje, nenajde na sobě kousek dobrého a má pocit, že se nemůže nikomu líbit, rozhodně nebude působit sexy. Základem toho, abyste na lidi vyzařovaly sebejistým dojmem, je zdravé sebevědomí. Přestaňte se však honit za ideály krásy, zahoďte veškeré katalogy plastických chirurgů a začněte se mít rády takové, jaké jste. Každá žena je něčím výjimečná a vy rozhodně nebudete z obliga. Možná vlastníte větší pozadí, ale čím se rovněž můžete chlubit, je plný výstřih. Máte kudrnaté a nepoddajné vlasy? Udělejte z nich svoji přednost a dejte jim za pomocí odborné péče a výrazné barvy, něco navíc.

Veselá žena je rozhodně sexy, autor: Public Domain PhotosVeselá žena je rozhodně sexy, autor: Public Domain Photos

Najděte si vlastní styl

Všimněte si, že za sex symboly, jsou odjakživa považovány takové ženy, které mají svůj osobitý charakter a především nikoho nekopírují. Snažit se za každou cenu přiblížit vzhledu vaší krásné kolegyně určitě není cesta, jak být žádaná. Najděte si proto styl oblékání, který vám vyhovuje, make-up, díky kterému se cítíte uvolněně a filosofii, která vás naladí na pozitivní myšlení.

Buďte samostatné

Muže odjakživa přitahují ženy,které se o sebe dokáží postarat a jež se drží hesla, že bez partnera lze také přežít. Přestaňte být proto přívěškem vaší drahé polovičky a ukažte, že si sama dokážete užít volný čas a bavit se i bez jeho přítomnosti.

Pryč se starostmi

Lehkomyslné ženy sexy rozhodně nejsou, ovšem ty neustále zahloubané a na první pohled vynervované, rovněž ne. Najděte si proto zlatou střední cestu a naučte se věci tolik „nehrotit“. Uvidíte, že s optimističtějším přístupem půjde všechno snáz.

Článek 4 tipy jak být sexy byl publikován 12. července 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví, Psychologie a Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...