3 tipy jak předejít prvním vráskám

Tagy:  rady, triky, vrásky, krása, vzhled, zdraví, voda, cigarety, injekce, botox

Sponzorované odkazy:

3 tipy jak předejít prvním vráskám

Obličej a především pak pleť je něco, co si většina žen bedlivě střeží a patřičně hýčká. Vzhled kůže je odrazem našeho zdraví a celkového životního stylu. To, jak se stravujete, zda dodržujete pitní režim a dostatečně spíte, se na její svěžesti rozhodně odrazí. K nejtypičtějším změnám pokožky obličeje a dekoltu patří vrásky, které k určitému věku zkrátka patří, ovšem předčasné projevy vrásek okolo třicátého roku života, jsou zcela zbytečné a rozhodně jim můžete zabránit…

Nelze jednoznačně určit, kde se první vrásky obecně objevují, neboť každý máme naprosto odlišnou kůži a zatímco jedna žena jejím projevům podlehne již okolo 25 roku života, jiné mají ještě ve 40ti pleť jako malé děti. Pokud se však nechcete s každým pohledem do zrcadla stresovat, kdy se na čele, kolem nosu či v koutcích objeví první známky stárnutí, držte se určitých pravidel, jak první projevy stárnutí oddálit.

Hydratujte pokožku zevnitř, autor: homespot hqHydratujte pokožku zevnitř, autor: homespot hq

Tekutiny jsou základ

Není nic nového pod sluncem, že čistá voda dovede hotové zázraky a to především při její konzumaci. Dostatečně hydratované tělo vypíná pokožku a to nejen v oblasti obličeje a dekoltu, ale prakticky kdekoliv, například na stehnech či hýždích, čímž velmi účinně bojuje s tolik nenáviděnou celulitidou. Vypijte denně alespoň 2 litry neokysličenné čisté vody a vaše pleť vám bude dlouhé roky vděčna.

Zahoďte cigarety

O tom, jak moc cigarety ničí zdraví snad ani nemusíme spekulovat, ovšem jestli něco podporuje vznik vrásek a akné, je to právě kouření. Nechcete-li ve vašem nejlepším věku vypadat jako zašlá stařenka, odhoďte cigarety jednou pro vždy a raději se zaměřte na odvykací kůru. Rovněž se snažte omezit pobyt v zakouřených prostorech.

Zapomeňte na botox

Botulotoxinové injekce se v boji s vráskami zdají být naprosto dokonalým objevem, díky kterému se i těch mimických a hlubokých rýz, zbavíte takřka okamžitě. Ovšem právě látka zvaná botox je velice návyková, jakmile tuto proceduru jednou podstoupíte, octnete se v kolotoči injekčních stříkaček a aplikace se stanou čím dál opakovanější, neboť bez nich se pleť vrátí do původního stavu, ba co hůř, vrásky se rapidně prohloubí.

Botox je těžce návykový, autor: Oceanview Med SpaBotox je těžce návykový, autor: Oceanview Med Spa

Článek 3 tipy jak předejít prvním vráskám byl publikován 27. července 2013 v 12.00 v rubrice Krása. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...