Elektronické cigarety. Levné a zdravé kouření

Tagy:  kouření, cigareta

Elektronické cigarety. Levné a zdravé kouření

S tím kouřením byste měli přestat. Škodí vašemu zdraví. Otravujete jím svoje okolí. Stojí vás hodně peněz. Tyto a další podobné věty už ve svém životě zřejmě slyšelo hodně kuřáků. Ze strany rodičů, partnerů, přátel nebo lékařů. Na jednu stranu mají tito pravdu. Na stranu druhou obvykle nechápou, že přestat není tak jednoduché. Naštěstí už i na tento problém existuje řešení. Elektronické cigarety. Jedinečný vynález, který do tabákového průmyslu přináší malou revoluci.

Namísto kouře vdechujete zdravou páru

Elektronické cigarety se podobají cigaretám klasickým, dokonce existují produkty, které svým designem klasické cigarety záměrně kopírují a na první pohled je tak od sebe rozezná jen opravdu zkušený kuřák. V jejich těle se nachází baterie, atomizér a cartrige (patrona). Cartrige obsahuje kapalnou náplň zvanou e-liquid. Během kouření elektronické cigarety dochází k odpařování tohoto e-liquidu. Kuřák tedy vdechuje jen chutnou páru a v cigaretě samotné navíc nedochází ke škodlivému spalování.

Je libo nikotin? Sami si určete jeho množství

Na trhu existuje široká škála různých e-liquidů, lišících se svou příchutí a zejména pak obsahem nikotinu. Ten se uvádí v miligramech na jeden mililitr náplně. Na trhu se nejčastěji objevují e-liquidy s obsahem 0, 6, 8, 11, 16, 24 nebo 36mg/ml. Nabídka příchutí je ještě pestřejší od klasických tabákových, přes ovocné až po exotické chutě kokosu, máty, čokolády, vanilky a další. Elektronické cigarety vám velmi rychle zachutnají.

Pomůžete sobě i okolí

Kouření elektronické cigarety není ani zdaleka tak zdraví škodlivé, jako kouření cigaret klasických. Vydechovaná pára navíc většině lidem voní a tak svým zlozvykem ani nebudete obtěžovat okolí. Určitě oceníte také to, že kouření elektronických cigaret je finančně méně nákladné. Potřebujete snad více důvodů, proč přejít na e-cigarety?

Článek Elektronické cigarety. Levné a zdravé kouření byl publikován 13. září 2013 v 19.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...