Nejjednodušší cesta, jak přestat jednou pro vždy kouřit!

Tagy:  kouření, návyk, dehet, nikotin, zdravé kouření, elektronická cigareta, peníze, šetření, zdraví

Nejjednodušší cesta, jak přestat jednou pro vždy kouřit!

Jak vypadá cigareta ví snad každý člověk a bohužel drtivá většina také ví, jak chutná. Těžko říci, zda by někdo dokázal o klasických cigaretách hovořit jako o pochoutce, co ale známe je jejich složení, jež způsobuje závislost, která kuřákům značně ovlivňuje život a omezuje jejich okolí. Štiplavý zápach a mlžný kouř vyvolal již tisíce hádek a dokonce dokázal rozdělit i zamilované páry, takovou moc má malá, zdánlivě nenápadná krabička. Pokud i vy patříte k letitých kuřákům, pak vás už jistě přešlo období ,,frajeřinek“ a se žroutem peněz byste milerádi skoncovali, ono to ovšem po letech pravidelného vykuřování není tak jednoduché. Náplasti, žvýkačky, silná vůle – co všechno jste v boji s tímto nešvarem již zkusili a přesto marně. Obraťte se proto na jediné možné řešení, které je naprostou inovací v boji s kouřením, řeč je o nenahraditelných elektronických cigaretách.

Zbavte se návyku na cigaretách jednou pro vždy, autor: AMagillZbavte se návyku na cigaretách jednou pro vždy, autor: AMagill

Cigareta versus elektronika

I kdyby jste dlouhé hodiny hledali pozitiva na cigaretách, těžko byste se dopídili výsledku, ono totiž žádné plus v závislosti na cigaretách zkrátka a jednoduše neexistuje. Ba naopak byste svůj seznam doplnili o negativum v podobě zapáchajícího oblečení, neustálého omezování, vybírání lokality na večeři dle toho, zda se v místnosti kouří či nikoli, zbytečného utrácení peněz a co je hlavní a nejdůležitější, o rujnování vlastního zdraví. Elektronická cigareta je zato naprostým opakem a opravdu můžeme hovořit o zdravém kouření. Tento drobný přístroj je složen ze dvou částí a to z nikotinové náplně a diody, která simuluje hořící cigaretu. Aniž byste museli použít zapalovač, tak kouříte klasickou cestou, kdežto kromě nikotinu nevdechujete absolutně žádné, zdravý škodlivé látky. Největší neplechu na lidském organismu napáchá samozřejmě dehet, který ovšem elektronická cigareta neobsahuje. A co tedy elektronická cigareta vlastně obsahuje? Mluvíme o aromatických náplních, které se dokupují samostatně a vydrží až 220 potáhnutí, což je vlastně přibližně 15 cigaret.

Elektronická cigareta je inovativním řešení v boji s návykem, autor: AMagillElektronická cigareta je inovativním řešení v boji s návykem, autor: AMagill

Neomezujte své okolí

O tom, jak pomocí tohoto úžasného vynálezu ušetřit své plíce už víte, ale zamysleli jste se také nad tím, jak se při používání elektronické cigarety výrazně změní váš osobní i společenský život? Vzhledem k faktu, že vydechovaný kouř není nikterak závadný, můžete kouřit kde se vám zlíbí, aniž by vás kdokoliv nařknul z omezování svobody, ba naopak, možná vašemu okolí budou ovocné či jiné náplně velmi hezky vonět.

Šetřete peníze

Jedním z hlavních problémů návyku na cigaretách je ohromná útrata peněz. Dnes krabička cigaret stojí přibližně 70 korun, silný kuřák je schopen ji za den vykouřit, spočítejte si tedy, kolik peněz potřebujete ,,bokem“ pouze na váš nepříjemný zlozvyk. Nebylo by podstatně příjemnější si raději koupit něco hezkého na sebe a nebo si dojít ke kadeřnici, na kterou díky kouření prostě nemáte?

Článek Nejjednodušší cesta, jak přestat jednou pro vždy kouřit! byl publikován 30. října 2012 v 17.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...