Elektronická cigareta – zbavte se kouření jednou pro vždy

Tagy:  Elektronická cigareta, kouření, zlozvyk, zdraví, peníze, pozitiva, návyky

Elektronická cigareta – zbavte se kouření jednou pro vždy

Lidstvo snad od pradávna sužuje hromada zlozvyků, jenž dokáží znepříjemňovat život jedinci, ale i jeho okolí. Kousání nehtů působí nervózně a jeho výsledek je velice neefektivní, pití kávy způsobuje ztránu bělosti chrupu, avšak zcela nejhorším a životu nebezpečným zlozvykem je kouření, které může závislého zabít, ale také vážně ohrozit i jeho okolí. Zbavte se otravného kouře a vdechování škodlivých látek jednou pro vždy, pořiďte si elektronickou cigaretu.

Kouření e-cigarety je pro zdraví mnohem bezpečnější. Speciální mikrozařízení – atomizér – nahřívá kapalnou náplň, vy tak vdechujete pouze uvolněné výpary bez jedovatých splodin. Navíc si sami vybíráte náplň a tím i intenzitu obsaženého nikotinu. Pokud návykovou nikotinovou dávku postupně snižujete, zbavujete se zároveň závislosti na kouření.
S e-cigaretou si užijete až 700 natáhnutí na jedno nabití baterie. Můžete ji dobít pomocí přiloženého síťového adaptéru nebo USB nabíječkou, což je velice pohodlné. Potěší vás také snadné doplňování náplně zajišťující intenzivní chuť tabáku. Místo běžných patron je zde použit Tank systém naplňování, jenž funguje na bázi plastových patron s e-liquidem, který můžete jednoduše sami doplňovat.

Elektronická cigareta vás zbaví závislosti na kouření, autor: darkovyobchodElektronická cigareta vás zbaví závislosti na kouření, autor: darkovyobchod

Kouření elektronické cigarety je opravdovým zážitkem. Během vaší kouřové siesty vás světelná signalizace upozorňuje na nesprávné kouření či slabou baterii. E-cigareta navíc obsahuje novou funkci úspory baterie. Pětkrát zmáčknete tlačítko a cigareta se sama bezpečně uzamkne. Stejným postupem e-cigaretu opět odemknete. Baterie má kapacitu 1100 mAh a vydrží až čtyřikrát déle než běžné e-cigarety. Na jedno nabití nasajete až tisíckrát.

Výhody e-cigarety

Jednou z největších výhod je, že nebudete své tělo ničit jedovatými látkami, elektronická cigareta vám dává možnost kouřit čistý nikotin a oproti náplastem nebo nikotinovým žvýkačkám budete mít pocit skutečného kouření. Dalším bodem je, že nebudete cigaretovým zápachem obtěžovat svou rodinu, partnera či okolí, můžete kouřit na nekuřáckých místech, elektronická cigareta nevydává zapáchající kouř, nezežloutnou vám prsty ani zuby, po čase můžete kouřit elektronické cigarety s čistou náplní bez nikotinu a poté přestat s kouřením úplně a v neposlední řadě šetříte peníze a především své zdraví.

Elektronická cigareta šetří peníze a zdraví, autor: darkovyobchodElektronická cigareta šetří peníze a zdraví, autor: darkovyobchod

Článek Elektronická cigareta – zbavte se kouření jednou pro vždy byl publikován 21. dubna 2012 v 15.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...