4 tipy, které vám pomohou otěhotnět

Tagy:  těhotenství, jak otěhotnět, zdraví, strava, pohyb, psychika, komplexy

Sponzorované odkazy:

4 tipy, které vám pomohou otěhotnět

Zakládání rodiny je nedílnou součástí života každého člověka. Je jedno, zda se rozhodnete pořídit si děti na prahu ,,dvacítky" a nebo počkáte do doby, než budete finančně zabezpečeni a dostatečně připraveni. Ve výsledku se k tomuto kroku beztak odhodláte, neboť mít děti je snad nejpřirozenějším procesem, bez kterého by snad ani nemělo smysl existovat. Ovšem ne vždy se pohádka o narození miminka jeví tak idylicky, jako si většina párů představuje. Nejčastější překážkou bývá problém s otěhotněním, který může pramenit z mnoha důvodů, které bohužel často nelze odhalit. Pokud i vás delší dobu trápí nemožnost počít, nechte se inspirovat pár triky, které vám mohou poměrně snadno a rychle pomoci.

Obklopte se láskou

Ne nadarmo se říká, že za veškerými obtížemi stojí vždy naše psychika a v tomto případě to platí dvojnásob. Všechny léky světa a babské rady vám budou k ničemu, pokud budete pod tlakem a ve stresu ze svého okolí. S vlastní matkou příliš nevycházíte, se sestrou se neustále hádáte jako za mlada a partner vám rovněž není bůh ví jakou oporou? Pak do tohoto světa přeci nemůžete přivést nevinné dítě. Vztahy se svými blízkými se proto snažte urovnat a s vidinou lásky kolem sebe se teprve vrhněte na plození další generace.

Nedaří se vám otěhotnět?, autor: clickchickphotographyNedaří se vám otěhotnět?, autor: clickchickphotography

Pryč s komplexy!

Pro každou ženu by touha po miminku měla být na prvním místě, přičemž vzhled jde vždy stranou. Pokud se stále zabýváte tím, že budete tlustá, nehezká, s mastnými vlasy a bojíte se ranních nevolností, těžko otěhotníte. Vaše tělo si je veškerých negativních reakcí plně vědomo a tímto způsobem se brání. Smiřte se zkrátka s tím, že s těhotenským bříškem nebudete mít 40 kilo a asi se vám objeví i nějaký ten pupínek. Možná budete ve výsledku v udivení, jak moc vám to jako nastávající mamince bude slušet.

Pohybu zdar!

Je vědecky prokázáno, že aktivní a sportovně založené ženy mají větší pravděpodobnost otěhotnět, než ty lenivé. Pakliže se vám s početím delší dobu nedaří, slezte z gauče, vypněte televizi a vydejte se na svižnou procházku, na jógu či na pilates.

Jste to, co jíte

Strava a celkový životní styl je alfou a omegou veškerého zdraví. Bohužel stále existuje nespočet lidí, kteří nad tímto faktem mávnou rukou a dokola se dopují litry kávy a stravují se ve fast foodech. Ne milé maminky, tudy cesta také nevede. Zkuste si odlehčit jídelníček, naučte se dodržovat pitný režim a vše půjde jistě mnohem snáz.

Nezdravá strava vám rovněž nepomůže, autor: SteFouNezdravá strava vám rovněž nepomůže, autor: SteFou

Článek 4 tipy, které vám pomohou otěhotnět byl publikován 11. října 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...