Vinohradská nemocnice - jen ta nejlepší péče!

Tagy:  nemocnice vinohrady, ústav, areál, klinika, oddělení, obor, zdraví, nemoci

Sponzorované odkazy:

Vinohradská nemocnice - jen ta nejlepší péče!

Nemoci jsou nedílnou součástí života a každý bez výjimky s nimi máme svou zkušenost. Stejně tak, jako se můžeme cítit šťastně, nastanou situace, při kterých vám dvakrát do zpěvu není a možná ještě nějakou dobu nebude. Pakliže se čas od času potýkáte s chřipkou a nachlazením, případně s virovým onemocněním, pomocí antibiotik jste za týden či dva zdraví jako rybičky. Jakmile se ale vyskytnou komplikace hlubšího charakteru, je dobré vědět, na koho se obrátit a kde vám poskytnou profesionální pomoc na velmi dobré úrovni. Útočištěm při těžkých životních obdobích, se kterými si sami nepomůžete, vám může být Vinohradská nemocnice v Praze.

Vize královské nemocnice

Areál, pod celým názvem Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, najdete na adrese Šrobákova 50, Praha 10. Jakmile na místo dorazíte, upoutá vás komplex nových budov, které jsou systematicky řazeny dle jednotlivých oddělení, která si koneckonců přečtete na úvodní tabuli. Nemusíte mít obavu, že byste vámi hledané zařízení nenašli, šipky a ukazatele vás dovedou přímo na místo a prakticky vás ,,usadí" do čekárny.

Vizí nemocnice je poskytovat svým pacientům vždy to nejlepší a to za pomocí moderních technologií a neustále se rozvíjejících zdravotnických technik. Tomuto cíli odpovídá i chování personálu, sestřičky a především pak lékaři jsou vstřícné osoby, jež vám rády pomohou a vyhoví vašim žádostem. Pakliže byste si nebyli jisti, jak se do nemocnice dostat, které oddělení navštívit a zda se vůbec máte dostavit, neváhejte volat telefonní ústřednu, kde se dozvíte více.

Co se jednotlivých oborů týče, najdete zde opravdu všechna specializovaná odvětví. Z těch interních se jedná o interní kliniky, kardiologické kliniky, hematologické kliniky, klinika pro děti a dorost, rehabilitace, neurologie, LDN, oddělení alergologie a klinické imunologie, psychiatrie, psychologie či onkologické zařízení. Dále jsou zde obory chirurgické, k nimž patří gynekologicko-porodnická klinika, chirurgie, kardiochirurgie, anesteziologie, plastická chirurgie, oftalmologie, ortopedie a traumatologie, stomatologie a v neposlední řadě i urologie. Opomenout nesmíme ani obory komplementu jako je klinika nukleární medicíny, transfúzní oddělení, patologie či soudní lékařství.

Článek Vinohradská nemocnice - jen ta nejlepší péče! byl publikován 28. listopadu 2013 v 12.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...