4 tipy, jak se přes noc zbavit suché pokožky

Tagy:  suchá pokožka, kůže, pleť, tělové mléko, značka, kosmetika

Sponzorované odkazy:

4 tipy, jak se přes noc zbavit suché pokožky

Suchá pokožka je strašákem snad všech žen. Nepříjemně svědí, pálí, olupuje se a koneckonců, nevypadá hezky. Převážně teď v zimě, suchá pokožka trápí především ty, jež mají citlivou kůži. Vyzkoušeli jste všechny možné receptury, jak se šupinkami zatočit, ale stále nic nefunguje? Pak vyzkoušejte tato revoluční tělová mléka, která přes noc dovedou zázraky!

Skvělým pomocníkem v boji proti suché pokožce, je tělové mléko značky Molton Brown, které pleť krásně zvláční, hydratuje a dodá ji potřebné živiny, jež ji prosvětlí a rozzáří. Zakoupit jej můžete v praktickém balení o 250 mililitrech, avšak pro domácí použití je ideální pořídit si balení větší, které je rovněž výhodnější. Co vás na mléko rovněž zaujme, je jeho svěží, dívčí vzhled.

Zvláčňuje a hydratuje, autor: johnlewisZvláčňuje a hydratuje, autor: johnlewis

Opomenout nesmíme ani známou australskou značku Australian Bodycare, která se vyznačuje především produkty na zvláčnění a hydrataci pokožky. V katalogu najdete tělová mléka, krémy na ruce a nehty, ale také pleťovou kosmetiku, která je trefou do černého. A jako bonus? Tělové hydratační mléko pořídíte za skvělých 300 korun.

Vsaďte na australské produkty, autor: thehutVsaďte na australské produkty, autor: thehut

Nejvíc zázraků vždy uděláte s přírodními produkty, kterých na trhu není příliš a proto je třeba se na ně cíleně zaměřit. Unikátní kosmetika Green people používá čistě přírodní složky jako je bambucké máslo, aloe vera, tea tree olej a podobně, které se suchou kůží dovedou zázraky. Potřete před spaním pokožku tělovým mlékem od značky Green people a druhý den se těšte z výsledného efektu.

Tělové mléko z přírodních extraktů, autor: the hutTělové mléko z přírodních extraktů, autor: the hut

U spousty luxusních a známých značek platí, že hřeší na svou popularitu, která vás stojí desítky tisíc. To se ovšem netýká kosmetiky Prada, která je stejně přepychová, jako její kabelky. Tělové mléko od Prahy pořídíte v překrásném balení, jež je velmi reprezentativní a vaše pokožka bude zářit zdravím již po jediném nanesení. Investice v podobě 900 korun se v tomto případě opravdu nesmírně vyplatí!

Prada je sázkou na kvalitu, autor: harveynicolsPrada je sázkou na kvalitu, autor: harveynicols

Článek 4 tipy, jak se přes noc zbavit suché pokožky byl publikován 5. ledna 2014 v 12.00 v rubrice Krása a Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...