Samoopalovací sprej – zapomeňte na škodlivé sluneční záření

Tagy:  Samoopalovací sprej, opálení, pokožka, zdravá pokožka, slunce, sluneční záření

Sponzorované odkazy:

Samoopalovací sprej – zapomeňte na škodlivé sluneční záření

Opálená pokožka je v období léta tak trochu samozřejmostí, avšak ne každý se narodil s dobrým pigmentem a sklonem k opálené, bezchybné pleti. Pokud se na slunci ihned spálíte a místo bronzové kůže vypadáte jako rudý rak, pro vás je zde vynikající řešení v podobě samoopalovacího spreje. Výrobek je ideální i pro ty ženy, jenž si hýčkají své zdraví a nevystavují se zbytečně slunečním paprskům či dokonce škodlivému soláriu.

Opálená pokožka může být zdravá pokožka, autor: kerativumOpálená pokožka může být zdravá pokožka, autor: kerativum

Xen tan

opalovací přípravek Xen tan je dokonalým pomocníkem v každé situaci. Snadno aplikovatelný samoopalovací sprej pro okamžité použití je ekologického původu, čili neničí životní prostředí. Nestihla jste si aplikovat samoopalovací přípravek večer? Můžete použít tento sprej i ráno a získat tak krásnou opálenou pokožku během několika málo minut.

Lavera

Jedinečnou technologií se pyšní přípravek firmy Lavera, jenž byl promyšlen do absolutních detailů. Jeho lehká konzistence nezatěžuje pokožku a rychleschnoucí složky zabraňují optiskům na oblečení. Bez obav si tak můžete obléci bílé tričko. Třpytky z přírodních minerálů odrážejí světlo a propůjčují pokožce zářivý vzhled. BIO rostlinné výtažky a čistá aloe vera přinášejí extra pocit hydratace. V Samoopalovacím spreji je méně samoopalovacích látek a tak opálení příchází postupně s každou aplikací.

Samoopalovací sprej lavera je jedničkou na trhu, autor: laveraSamoopalovací sprej lavera je jedničkou na trhu, autor: lavera

Sublime mose

Přípravek Sublime mose od známé značky Loreal je suchý samoopalovací sprej na tělo s technologií Airbrush, zajišťující suché rozprašování a aplikaci bez roztírání. Pleť je ihned suchá a hebká na dotek. Rozprašování je v širokém úhlu, čili se nemusíte obávat nechtěných fleků. Rovnoměrná aplikace pro lehké, přirozené opálení bez nedokonalostí vás překvapí a přesvědčí ke koupi.

Sublime mose je samoopalovací sprej k dostání v drogériích, autor: lorealSublime mose je samoopalovací sprej k dostání v drogériích, autor: loreal

Článek Samoopalovací sprej – zapomeňte na škodlivé sluneční záření byl publikován 3. července 2012 v 23.00 v rubrice Zdraví. Autorem článku je Veronika Sýkorová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...